Δημοσιεύτηκε: 26 Ιούλ 2011, 16:44
stamatiou έγραψε:Οκ, να και η τελευταία μου ερώτηση:
Όσο μεγαλύτερο πλάτος τόσο πιο ισχυρό σήμα;
Nαι οσο πιο μεγαλυτερο ειναι το πλάτος τόσο μεγαλύτερη ειναι η ισχύς του σήματος επομενως αυτο σημαινει πως εχεις πιο ισχυρο σήμα.
Στο κινητο σας τηλεφωνο μπορειτε ολοι να το δειτε αλλωστε... Στο δικο μου κινητο οι σταθμες ειναι σαν στοιβα (η μια πανω στην αλλη) αν γυρισεις το κινητο σου οριζοντια (αν ειναι οπως σε εμενα δηλαδη οι σταθμες και σε εσενα) τοτε θα δεις... πως οσο ανεβαινες στάθμες στην στοιβα... αν δηλαδη ειχες 4 τουβλακια.. τοτε το σημα σου ηταν αρκετα ισχυρο και πραγματικα φαινεται και αν το κοιταξεις οριζοντια και φερεις στο μυαλο σου το σχημα αυτο εδω πανω... ακριβως θα δεις πως οσο ανεβαινουν τα τουβλακια τοσο ανεβαινει και το "μακροστενο" αρα μεγαλωνει το πλατος... αρα αυξανει η ισχυς οκ?
ΣΟυ εχω εμπλουτισει και τις απαντησεις στις 20 ερωτησεις που εχεις κανει καθως και τις αλλες που ειχες μετα τσεκαρετες ολες μαζι και τον οδηγο που τον εχω ανανεωσει