Δημοσιεύτηκε: 26 Αύγ 2011, 17:27
Off topic:
ΤΗν καλησπεέεεερα μου συναδελφοι
σήμερα γυρισα απο διακοπές!!! Ωραια ηταν , δεν ειχα παρει καθολου λαπτοπ μαζι μου και ξεκουραστηκα εντελως ! Σημερα το πρωι ηρθα (ξημερωματα) ειχε και θαλασσα το βραδυ στο καραβι μας επιασε ενα 7αρι - 8αρι μποφορ στα ανοιχτα γιατι ερχομουν απο Κρητη και το διασκεδασα ακομη περισσοτερο (μ αρεσει οταν κουναει)
βεβαια οσο να ναι δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα και εκοβα βολτες οποτε μολις ηρθα σπιτι εκανα ενα μπανιο και επεσα ξερος για υπνο και σηκωθηκα προ λιγου... παω να τσιμπησω τιποτα και ερχομαι να δω τις αποριες που μαζευτηκαν
Π.Σ Σε καποια σημεια στους οδηγους θα γινουν καποιες διορθωσεις (οχι επειδη υπαρχουν σοβαρα λαθη αλλα πιο πολυ για να μην γινονται παρεξηγησεις αμα καποιος τους διαβαζει...) οποτε παω να τσιμπησω κατι και ερχομαι να συζητησουμε τις αποριες και να κανω και ορισμενες διορθωσεις.
ΤΗν καλησπεέεεερα μου συναδελφοι

Π.Σ Σε καποια σημεια στους οδηγους θα γινουν καποιες διορθωσεις (οχι επειδη υπαρχουν σοβαρα λαθη αλλα πιο πολυ για να μην γινονται παρεξηγησεις αμα καποιος τους διαβαζει...) οποτε παω να τσιμπησω κατι και ερχομαι να συζητησουμε τις αποριες και να κανω και ορισμενες διορθωσεις.