Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπ 2011, 00:31
από Star_Light
linuxs έγραψε:Φαίνεται πως το είχες ψάξει κάποτε και πέφτεις στα λόγια μου. ;) Όλοι αυτοί οι κανόνες στο forum και στα υπόλοιπα σχετικά με το hacking πιστεύω είναι γιατί έχει παρεξηγηθεί η εννοιά. Για να βοηθήσει το φορουμ κάποιον που θέλει να χακάρει θα πρέπει κάποιος να γράψει οδηγό τι να κάνετε ακριβώς. Πολύ απλά γιατι ο χακερ είναι άσχετος και απλά ξέρει να διαβάζει. Έγώ έτσι και αλλιώς δεν έχω ασύρματο δίκτυο εδώ που μένω(είμαι έξω απο την πόλη) οπότε δεν έχω τέτοιο σκοπό! Γιατί τα ρωτάω όλα αυτά που έχω ρωτήσει στο φόρουμ? γιατί πολύ ΑΠΛΑ έχω "τρελή τρέλα" με τα pc. κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το λειτουργικό σύστημα και τα δίκτυα. Μου αρέσουν όσο δεν φαντάζεται κάποιος...

edit: φυσικά δεν είμαι μόνο εγώ στο φόρουμ είναι και άλλοι πόσοι χρήστες!

Eγω παλι εχω τρελα με την C :P Τελοςπαντων... το ειχα ψαξει οσο εψαχνα να δω τι ειναι το nmap ακομη και οταν ημουν πιο μικρος και αμυαλος... και παλι δεν μου ηρθε να κανω κατι ή να σπασω καποιο δικτυο... αρχικα ειχα σκεφτει να παρω μια ασυρματη καρτα ισα ισα για να σπασω ενα δικτυο αλλα μου περασε μονο μια φορα σαν σκεψη απο το μυαλο και μαλιστα φευγαλεα και απο τοτε ποτε ξανα. Γιατι δεν μαθαινεις κατι... ειναι απλα μια αυτοματοποιημενη διαδικασια. Δεν ειναι μια διαδικασια που ψάχνεσαι για να φτασεις σε ενα συμπερασμα πχ. Ειναι παρτο ... καντο.

Τελοςπαντων η ασυρματη καρτα ακομη καθεται να φανταστειτε ... Οσο για αυτους που κατοικοεδρευουν στο φορουμ του BackTrack τι να πω
με αυτα που διαβασα εκει μεσα ειναι για γελια οι ανθρωποι... ρεζιλικι εχει καταντησει. Αντι να πιασεις να διαβασεις τιποτα σοβαρο καθεσαι και ασχολεισαι με μπουρδες. Ε τι να πεις.