Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2008, 08:31
από giannis12a
ότι είχα πρωτοπάρει τον υπολογιστή μου ( παντελώς άσχετος, μόνο το start γνώριζα) και τυχαία πέφτει στα χέρια μου το linux format και είχε cd mandrake 10.1 άν θυμάμαι καλά. ίντερνετ δεν είχα τότε, άσχετος καθώς ήμουν τα βρήκα λίγο μπαστούνια. Αλλά είχα εντυπωσιαστεί με τις διπλές επιφάνειες εργασίας με άλλο φόντο η κάθε μία, τις διαφάνειες των μενού κλπ. Μετά στα παραθύρια κόλλησα έναν ωραιότατο ιό (γρίπη που έγινε πνευμονία ήτανε) και έκανα ένα ωραιότατο format. Μετά λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο και δεν ξανάβαλα το mandrake (mandriva) και γενικά δεν ξανασχολήθηκα με το λίνουξ. Πέρυσι όμως, ξανάπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό με το mandriva cd (με κυνηγάει αυτή η διανομή σαν μια γκόμενα που είχα κάποτε μοιάζει) και μιας και είχα πλέον ιντερνετ τα είδα όλα με τις εφαρμογές και τα εφέ. Είδα πόσα πακέτα υπάρχουν διαθέσιμα και κόλλησα. Κάποια στιγμή λοιπόν άρχισα να ψάχνω γενικά τι παίζει με διανομές (μέχρι τότε νόμιζα πως μόνο το mandriva είναι το λίνουξ, πως λέμε windows που να ξέρω πως γινεται χαμός από διαφορετικές διανομές, έτσι την είχα πάθει και με την γκόμενα που σας έλεγα πιο πάνω) και έπεσα πάνω στο ubuntu. Η συνέχεια περιττή νομίζω, αφού είμαι μέλος αυτού του φόρουμ φυσικά (και το mandriva, είναι η πρώτη αγάπη , όχι αυτή είναι η γκόμενα, είναι η πρώτη επαφή ήθελα να πω, όχι αυτή πάλι είναι η γκόμενα, η mandriva ήταν αυτή που έσπασε την παρθενιά που λέμε, όχι πάλι αυτή είναι η γκόμενα) τεσπα το λίνουξ είναι σαν τις γυναίκες. Το βλέπεις εντυπωσιάζεσαι , βασανίζεσαι μαζί τους και στο τέλος δεν μπορείς χωρίς αυτά. :D