Δημοσιεύτηκε: 11 Μαρ 2010, 21:10
από vista killer
Το ανέβασα και σε άλλο forum και θα το ανεβάσω και εδώ και είναι ο προβληματισμός μου για ότι έγινε με το συγκεκριμένο site
Πέρα από την πλάκα πρέπει να δούμε λιγο και την σοβαρότητα του θέματος γιατί για άλλη μια φορά βλέπουμε ότι οι μπάτσοι στην Ελλάδα είναι τελείως γτπ και ζούνε σε μια παράλληλη πραγματικότητα με την κοινωνία...
Να δουμέ μερικά πράγματα γιατί το θέμα έχω αρχίσει και το παρακολουθώ και είναι μερικά γεγονότα που μου έχουν κάνει φοβερή εντύπωση.
Καταρχήν νομίζω ότι πιάσανε απλούς χρήστες της σελλίδας και όχι τους admin. Μας λένε ότι συνελήφθησαν στα σπίτια τους moderator της σελλίδας και απλοί vip χρήστες!! Δλδ καμία σχέση με αυτούς που έχουν στήσει την σελλίδα και την διαχειρίζονται.
Για να καταλάβετε πόσο σοβαρες ήταν αυτές οι συλλήψεις μας πληροφόρησαv ότι κατάσχεσαν μερικούς σκληρούς δίσκους και κανα δύο laptop!! Oύτε καν dekstop δλδ!! για να μην μιλήσουμε για server..
Υπάρχει μια βρώμα που κυκλοφορεί στο net ότι η λεγόμενη επαγγελματική "ηλεκτρονική ανίχνευση" που έκανε το φοβερό και τρομερό ελληνικό τμήμα ηλεκτρονικής δίωξης είναι να κάνει search τα nickname των mod, vip member στο facebook!!
Tόσο άσχετοι ήταν τα περιβόητα εγκληματικά μέλη του gamato που κυκλοφορούσαν με το ίδιο nick name στο facebook με φόρα παρτίδα τα προσωπικά τους στοιχεία.
Οι ελληνική αστυνομία δεν μας έχει πει ακόμα και πιστεύω ούτε θα μας πει σε ποιούς server ήταν ανεβασμένη η σελλίδα.
Ποίοι την είχαν στήσει και είχαν κέρδος από αυτήν. Στην σελλίδα υπήρχαν διαφημίσεις και κάποιος έπερνε χρήματα από την δραστηριότητα της.
Ποίος είναι ο διαχειριστής της σελλίδας οι ακόμα ποίοι είναι οι διαχειριστές.
Για άλλη μια φορά "Η προστασία του πολίτη" έπιασε πολίτες αντί για τους πραγματικούς ενόχους.