Δημοσιεύτηκε: 27 Μαρ 2010, 13:09
από ubuntunoid
Το θέμα είναι ότι:
έγραψε:αυτοί πιστεύουν οτι το δικαίωμα είναι αυθάδεια, η ελευθερία παρανομία, η ισότητα αναίδεια και η ευδαιμονία αναρχία

Και η κανονική αυθάδεια,παρανομία,αναίδεια κ αναρχία μένουν στο απυρόβλητο
Και θα εξακολουθήσουν να μένουν όσο εμείς δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό (αυθαδίασα πιπέρι γρήγορα)
Και στο τέλος την πληρώνει πάντα η κατσικούλα
Και αν συνεχίσουμε να θεωρούμε υπαίτια την κατσικούλα στο τέλος θα καταφέρουμε να ψοφήσει...
Το θέμα είναι να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι (πραγματικό ρητό και όχι μούφα)
Αλλά μάλλον δε συμφωνούμε στο ποιός είναι ο Καίσαρας τελικά

Spoiler: show
linuxman έγραψε:Υ.Γ. Και μην αρχίζεις πάλη να αναφέρεις ποιος το είπε και γιατί το είπε πρόβλημα δεν είναι σε αυτούς "κακούς" που υπάρχουν ( δεν είπα ότι δεν υπάρχουν ) πρόβλημα είμαστε εμείς .

Αν εσύ θέλεις και σε συμφέρει να αγνοήσεις τα συγκεκριμένα ερωτήματα αγνοήσε τα.
Εγώ απλώς τα ανεφερα σα στοιχείο προβληματισμού για να μπορεί να έχει κάποιος που διαβάζει τα ποστ μια πιο σφαιρική εικόνα για το συγκεκριμένο "ρητο"

Spoiler: show

linuxman έγραψε:Έχω ζήσει και σε άλλο καθεστώς το δήθεν "κομμουνιστικό"

Αν η Πράβδα έκανε παρόμοιου τύπου πλαστογραφία πριν από 60 χρόνια για να εξυπηρετήσει το τότε καθεστώς ακόμα θα το κοπάναγες και θα φώναζες για τους πλαστογράφους, ψεύτες και άθλιους προπαγανδιστές ενώ τώρα " Έλα μώρε δεν έχει σημασία ποιος το είπε " "Να δούμε την ουσία και το νόημα της φράσης" κλπ.
Η δική μου η άποψη είναι αυτή που έγραψα παραπάνω:
έγραψε:Η πλαστογράφηση γραπτών κειμένων άλλων με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάλουμε το νόημα εξυπηρετώντας κατά περίσταση διάφορες πολιτικές σκοπιμότητες είναι προπαγάνδα χειρίστου είδους. Γι αυτό ακόμα και αν συμφωνούμε με τα κάθε λογής παρόμοια ρητά θα πρέπει να είμαστε αντίθετοι στη χρήση τους και όχι απαθείς

και φροντίζω να την υπηρετώ παντού και πάντα. Οταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα και καταφεύγουμε στην πλαστογράφηση μάλλον η άποψη μας δε στηρίζεται πουθενά. ;)