Δημοσιεύτηκε: 27 Μαρ 2010, 16:53
από ubuntunoid
linuxman έγραψε:άλλα εσύ απαντάς λες και ότι δεν υπάρχουν αυτά τα κανονικά ?

Θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις όσα έχω γράψει και θα καταλάβεις ότι αυτό που λέω είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι εκεί που εστιάζει το συγκεκριμένο "ρητό" αλλά αλλού και μάλιστα σε αυτούς που το ευφήυραν και χρησιμοποίησαν και όχι σε αυτούς που χρησιμοποιήθηκε εναντίον τους.

linuxman έγραψε:Ναι όπως το έχω ακούσει πολλές φορές ας ψοφήσει κατσίκα του γείτονα , άλλα κάνεις λάθος το πρόβλημα είναι με μας όλους και όχι με την κατσίκα .

Εδώ δε το πιασες αναφέρομαι στην κατσικούλα όπως αυτή αναφέρεται στο ποστ του minios67 που παρέθεσες παραπάνω. Σκέψου το και βγάλε τα κατάλληλα συμπεράσματα.

έγραψε: εσύ βλέπεις μία πλευρά του νομίσματος ενώ εγώ και τις δύο .

Για πες μου και τη 2η αφού δεν τη βλέπω όπως λες.

έγραψε:ακόμα δεν κατάλαβες που είναι το θέμα και γιατί το ανέφερα και όπως είπα άσχετο είναι ποιος το είπε , ουσία μετρά τι λέει αυτό το ρητό , και τα λόγια είναι ακριβός αυτό που ζούμε την εποχή αυτή και ειδικά στην Ελλάδα .

Μα στη ουσία αναφέρομαι απλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θέλω να πω. Είναι απλά μια διαφορετική αντίληψη από τη δική σου.

έγραψε: Έδωσες ένα λίνκ ενός ατόμου που γράφει για Μπρίτζ , που ξέρεις ότι αυτά που γράφει αυτός έτσι είναι , η μήπως και αυτός είναι ένα ακόμα άτομο από αυτούς που :

Κι εγώ κι εσύ γράφουμε για το Ubuntu. Άρα ό,τι λέμε για πράγματα πέρα από το Ubuntu είναι σαχλαμάρες με τη δική σου λογική. Από που κι ως που κατηγορείς και αφορίζεις απόψεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ο συντάκτης τους ασχολείται και με άλλα πράγματα. Και το λινκ το έδωσα από τα πολλά που αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα γιατί περιείχε σε αντιπαραβολή το αρχαίο κείμενο για να μπορεί ο καθένας να κρίνει αν το ρητό είναι αληθινό ή πλαστό. Τώρα για σένα αυτό το γεγονός είναι ανάξιο λόγου αφού ο συντάκτης ασχολείται με το Mπριτζ και αφού έχει αυτή την ασχολία δε μπορεί να λέει αλήθεια για το συγκεκριμένο θέμα. Να με συγχωρείς αλλά αυτού του είδους οι αντιλήψεις πέρα από παράλογες είναι και επικίνδυνες. Κι επίσης η γνώση και η κριτική σκέψη είναι αντίδοτο στη συνομωσιολογία και τα φοβικά σύνδρομα.
Αναφέρομαι εδώ:
linuxman έγραψε:και απλά τα έχει πάρει για να τα γράψει .