Δημοσιεύτηκε: 24 Απρ 2010, 12:11
από mangelasakis
έχετε δίκιο... αλλά αυτό δεν είναι υγιής κουμμουνισμός όπως επίσης και το υπάρχων καθεστώς εδώ στην Ελλάδα δεν είναι υγιής δημοκρατία... όπως είπα και παραπάνω είναι δύσκολο να εφαρμοστεί ο κουμμουνισμός χωρις σκοπιμότητες όπως άλλωστε και το κάθε πολίτευμα... Όμως ο κουμμουνισμός πιστεύω ότι είναι απο τα πιο δημοκρατικά και από τα πιο δίκαια και ισότιμα πολιτεύματα που υπάρχουν...

Όσον αφορά την Ρωσσία και την Αμερική αν δεν κάνω λάθος σε πηγές ενέργειας η Αμερική λόγο των πετρελαιοπηγών της, είναι πιο πλούσια. Αυτή έχει συντριπτικά το μεγαλύτερο ποσοστό διακίνησης πετρελαίου που είναι και περισσότερο αξιοποιήσιμο από ότι το υγραέριο. Η Ρωσσία έχει ναι μεν το υγραέριο αλλά δεν το διακινεί σε μεγάλο ποσοστό οπότε και τα κέρδη της από αυτό δεν νομίζω να είναι ισότιμα με της Αμερικής (συγκρίνετε και την τιμή του πετρελαίου με το υγραέριο)... Δεν έχω στοιχεία να σας το αποδείξω παρά μόνο την κοινή ομολογία των περισσοτερων... Εξάλλου δεν νομίζω να έχουν κοινοποιηθεί και τέτοια στοιχεία από τις δύο υπερδυνάμεις...