Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2010, 23:13
_r00t- έγραψε:Καλησπέρα με λένε Πάνο, είμαι 26 χρόνων και ασχολούμαι με το GNU/Linux απ' τον Απρίλη του 1999. Οι πρώτες μου διανομές τότε ήταν SuSE Linux 6.0 και RedHat Linux 5.2 αλλά έπειτα πολλές διανομές έχουν περάσει απ' τα χέρια μου αλλά και άλλα λειτουργικά συστήματά όπως NetBSD,FreeBSD και άλλα unixο-ειδή. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ gentoo Linux διότι μ' αρέσει η πλήρης παραμετροποίηση του. Ασχολούμαι και με άλλες διανομές όπως Ubuntu και Fedora καθώς αποτελούν προσπάθειες για την καλυτέρευση του Linux στον χορό του Desktop.
Καλωσήρθες! Σε θυμάμαι εσένα. Δεν ήσουν τακτικός θαμώνας στο #linux παλιά;
emmsarris έγραψε:7. Διαφωνώ κάθετα με το ότι πληρώνεις παίρνεις. Δε συνάδει με τη φιλοσοφία του opensource. Και δε νομίζω σε καμμία περίπτωση ότι οι περισσότερες διανομές linux έχουν κάτι να ζηλέψουν από τα Windows ή το OSX. Ίσως μόνο το directx. Για να μην αναφερθώ σε ιους, trojan, εκβιαστικές πολιτικές της Microsoft.
Το OSX δεν έχει directx, αλλά και να είχε γιατί να να ζηλέψει κάτι το opengl απ' αυτό; Δεν είναι τυχαίο που όλα τα επαγγελματικά προγράμματα έχουν opengl mode και όλες οι παιχνιδομηχανές (πλην xbox) χρησιμοποιούν opengl