Δημοσιεύτηκε: 07 Μάιος 2010, 17:30
από xqtr
έγραψε:Ευτυχώς τώρα τελευταία άρχισε να ξυπνάει ο κόσμος.

Αυτο... απο που το συμπαιρενεις? Απο τις πορειες? Απο τις βρισιες προς τους πολιτικους? Απο το οτι κλεισαμε τις τηλεορασεις (λεμε τωρα...) και ενημερωνομαστε απο τα blogs?

Εγω ξερω και το καταλαβαινω στο πετσι μου, οτι μεσα σε 7-8 μηνες το μονο που αλλαξε στην Ελλαδα ειναι το υψος του χρεους... και το υψος των φορων που πρεπει να καταβαλουμε... μη μου πειτε οτι μεσα σε αυτους τους μηνες... σταματησε η διαφθορα... η φοροδιαφυγη κτλ. ουτε σε 10 χρονια δεν προκειτε... Μηπως ποιαστηκαμε κοροιδα... και παλι... :?: εδω και 30-40 χρονια πεζεται ενα παιχνιδι στις πλατες μας... και δυστυχως συνεχιζεται... καθε μερα... μας καθοδηγουν εκει που θελουν... με το τροπο τους.

"Η αλλαζουμε η βουλιαζουμε"... "η ΔΝΤ η χρεωκοπια"... μπρος γκρεμος... και πισω ρεμα... Συγγνωμη ... ειναι αυτες επιλογες? Δηλαδη δεν υπαρχουν αλλες? Και φυσικα υπαρχουν... αλλα κανεις δεν μας τις παρουσιασε...

Εχει να γινει της Αργεντινης... και ακομα χειροτερα...

Συμπληρωνω... δειτε αυτο... http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _5680.html ... συγκεντρωση εξουσιας... εχουμε καταντηση σαν την πρωτη τριλογια του Starwars... :ugeek: ;)