Δημοσιεύτηκε: 08 Μάιος 2010, 11:49
xqtr έγραψε:Στον ιδιωτικο τομεα... εισαι ελευθερος να παρεις την ζωη στα χερια σου... μπορεις να ξεκινησεις απο πολυ χαμηλα και με το μυαλο και την επιχειρηματικοτητα σου να φτασεις ψηλα... φυσικα με το αναλογο ρισκο... και με το οτι θα πρεπει να διαθεσεις πολλες ωρες/μερες/χρονια δουλειας, εις βαρος της οικογενειας/ελευθ. χρονου κτλ.
Off topic:
Ναι τους είδα όλους πανέξυπνοι στο κλέψιμο, γιατί αυτό κάνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Το ένιωσα στο πετσί μου και στον ιδιωτικό τομέα.
Πας να αγοράσεις κάτι και κάνουν το κορόιδο δεν σου δίνουν απόδειξη, για να την πάρεις ή θα πρέπει να τους το πείς ή να τους απειλήσεις ότι θα φέρεις το ΣΔΟΕ "η τωρινή ΥΠΕΕ".
Πας να βάλεις βενζίνη/πετρέλαιο και σε κλέβουν ή πειράζοντας τον μετρητή με τα λίτρα ή θα είναι νοθευμένη με νερό.
Και σαν δικαιολογία σου απαντάει ξέρεις έχει υγρασία το βιτίο για αυτό έχει νερό.
Ένας γνωστός μου περνάει παράθυρα και κλέβει στο μέτρο το διαπίστωσα εγώ προσωπικά.
Δεν είπα τίποτα γιατί είμαστε χρόνια γνωστοί και δεν θέλω να δημιουργήσω εντάσεις.
Πας τον Η/Υ για να σου περάσουν σκληρό και αντί να βάλουν αυτόν που θές σου πλασάρουν σκάρτο μεταχειρισμένο πράγμα.
Πας στα super market και σου χρεώνουν τα μαλιά της κεφαλής σου.
Με 120 ευρώ γεμίζεις μια σακούλα στην Ελλάδα στην Αγγλία 3 σακούλες.
Και άλλα πολλά δηλαδή όλοι αυτοί έχουν μυαλό και βγάλαν χρήματα με την εργατικότητα τους και την τιμιότητα τους ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
μου έρχεται να ξεράσω
Υ.Γ. Μου έλεγε ένα φιλαράκι που σπούδασε Αγγλία το τί απατεωνιές κάνουν οι Έλληνες δεν περιγράφεται πέρνουν δάνεια φοιτητικά και δίνουν ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις.