Δημοσιεύτηκε: 08 Μάιος 2010, 14:01
έγραψε:Ναι τους είδα όλους πανέξυπνοι στο κλέψιμο, γιατί αυτό κάνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Το ένιωσα στο πετσί μου και στον ιδιωτικό τομέα.
Πας να αγοράσεις κάτι και κάνουν το κορόιδο δεν σου δίνουν απόδειξη, για να την πάρεις ή θα πρέπει να τους το πείς ή να τους απειλήσεις ότι θα φέρεις το ΣΔΟΕ "η τωρινή ΥΠΕΕ".
Πας να βάλεις βενζίνη/πετρέλαιο και σε κλέβουν ή πειράζοντας τον μετρητή με τα λίτρα ή θα είναι νοθευμένη με νερό.
Και σαν δικαιολογία σου απαντάει ξέρεις έχει υγρασία το βιτίο για αυτό έχει νερό.
Ένας γνωστός μου περνάει παράθυρα και κλέβει στο μέτρο το διαπίστωσα εγώ προσωπικά.
Δεν είπα τίποτα γιατί είμαστε χρόνια γνωστοί και δεν θέλω να δημιουργήσω εντάσεις.
Πας τον Η/Υ για να σου περάσουν σκληρό και αντί να βάλουν αυτόν που θές σου πλασάρουν σκάρτο μεταχειρισμένο πράγμα.
Πας στα super market και σου χρεώνουν τα μαλιά της κεφαλής σου.
Με 120 ευρώ γεμίζεις μια σακούλα στην Ελλάδα στην Αγγλία 3 σακούλες.
Και άλλα πολλά δηλαδή όλοι αυτοί έχουν μυαλό και βγάλαν χρήματα με την εργατικότητα τους και την τιμιότητα τους ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
μου έρχεται να ξεράσω![]()
με όλα αυτά που γίνονται.
Υ.Γ. Μου έλεγε ένα φιλαράκι που σπούδασε Αγγλία το τί απατεωνιές κάνουν οι Έλληνες δεν περιγράφεται πέρνουν δάνεια φοιτητικά και δίνουν ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις.
Δεν διαφωνω.... αλλα αυτο που περιγραφεις δεν ειναι μια υγιεις οικονομια/αγορα... και σε αυτο δεν φταιει το καπιταλιστικο συστημα, ως θεσμος/εννοια αλλα οι ανθρωποι/εμποροι/εταιριες οι ιδιοι/ες, που απο ασιδοσια και ευκολο πλουτισμο δεν τηρουν τους κανονες της αγορας/οικονομιας και καταφευγουν στους γνωστους τροπους "κλεψιματος".