Δημοσιεύτηκε: 10 Μάιος 2010, 12:46
MakisM1 έγραψε:Ανεργος ειναι κατι προσωρινο, αμα εχεις μυαλο και διαθεση ΚΑΙ ευελιξια, πολυ προσωρινο. Αεργος, ειναι μια μονιμη κατασταση που εχει κυριως διανοητικες βασεις.
Μάκη, μ'άρεσει που τα λες έξω από τα δόντια! Έτσι ακριβώς είναι.
MakisM1 έγραψε:Για να μην παμε μακρια... Ειμαστε εδω (εισαστε για πιο σωστα) αρκετοι πολυ καλα καταρτισμενοι στο Linux πληροφορικαριοι. Γιατι δεν υπαρχει ουτε μια μικρη εταιρεια (αν υπαρχει μια γιατι οχι δυο... καταλαβαινεις) που να προσφερει ετοιμα συστηματα σε μικροεπιχειρησεις με τζαμπα λογισμικο γ@μω το φελεκι μου... κοβοντας τα ποδια στο μονοπωλιο της MS?
Είναι στα σκαριά
Ίσως γιατί διστάζουμε; Μπα δε νομίζω. Γιατί έχουμε συνηθίσει στο βόλεμα. Στη θεσούλα του δημοσίου που θα καθόμαστε όλη μέρα και δε θα κάνουμε τίποτε. Πρέπει να το παραδεχτούμε: είμαστε τεμπέληδες. Διαφωνείτε; Από που πηγάζει η διαφθορά; Από την "ανάγκη" για εύκολο κέρδος. Επείδη θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα δουλεύοντας λιγότερο. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την υπάρχουσα κατάσταση. Και βλέποντας ότι ο γείτονας το κάνει, λέω κι εγώ γιατί να μην το κάνω κι εγώ. Όλοι φταίμε που φτάσαμε μέχρι εδώ.
Όταν βλέπω τη θεία μου να λέει στην κόρη της, που έχει διπλωμα πολιτικού μηχανικού, μεταπτυχιακό και δουλεύει σε τεχνικό γραφείο και κακά τα ψέματα έχει πολύ τρέξιμο, "πάνε στο δημόσιο να κάθεσαι όλη μέρα", τότε λέω καλά να πάθουμε. Το πρόβλημα δεν πηγάζει από το σύστημα. Το πρόβλημα πηγάζει από το κλούβιο το μυαλό μας.