Δημοσιεύτηκε: 10 Μάιος 2010, 15:28
από st2
MakisM1 έγραψε:Και στη δικη μου εταιρεια χρειαζοταν να γινουν υπερβασεις (το ξεζουμισμα ειναι μαλλον αστοχο...).

Για παραδειγμα, ριχναμε πλακα... η εταιρεια μπετον μας εφτυσε για τους δικους της λογους και αρχισε να ερχεται μπετον στις 5 το απογευμα Φλεβαρη με 6 βαθμους. Κρατησα τους μπετατζηδες και τους πληρωσα υπερωριες... Μαζι μου και ο νεωτερος εκ των δυο μηχανικων.

Κατα τις 6 τη νυχτα, ειμαστε καθισμενοι στη σκαλωσια με τον εργολαβομπετατζη και κανουμε τσιγαρο περιμενοντας την επομενη μπετονιερα. Ο μηχανικος μου λεει φυγε, θα μεινω εγω (στο ψοφοκρυο...).......

αυτο ακριβως λέω άλλος φταίει άλλος έμεινε ξάγρυπνος και αρρώστησε επειδή ο έλληνας είναι να ερχεται στο ραντεβου των 12.00 στις 12.30

και η εταιρεια μπετον τι επαθε ? μαντευω τιποτα περα απο οτι σε εχασε απο πελατη? δεν θα επρεπε να γινει κατι για να μαθει να ειναι στην ωρα της, δεν ξερω τι?μηνυση για διαφυγοντα κερδη (λεω εγω τωρα)?

Οσο για τα 500ευρω το θεμα ειναι το εξης

αποφοιτος του 2001 πρωτη δουλεια 1200ευρω
αποφοιτος του 2004 πρωτη δουλεια 1000ευρω
αποφοιτος του 2007 πρωτη δουλεια 700ευρω
αποφοιτος του 2009 πρωτη δουλεια 500ευρω
Εχει χαθει η ελπιδα !
Κανεις δεν λεει πλεον :
οκ 500ευρω σημερα αλλα σε ενα χρονο θα εχω μαζεψει εμπειρια θα κοιταξω να βρω κατι καλυτερο με 700ευρω
αντιθετα λες
500ευρω σημερα μακαρι σε ενα χρονο να μπορεσω να εχω αυτα τα 500ευρω
ετσι μενεις χωρις ενδιαφερον για το μελλον οποτε δεν αποδιδεις σε τιποτα