Δημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2010, 11:53
από Epirotes
lyrisias έγραψε:Μέχρι τώρα το τι έκανε η microsoft, ούτε που μ' ένοιαζε. <snip>

τώρα έχω κι εγώ έναν λόγο να λέω MICROSOFT SUCKS

Είναι κι αυτός ένας σοβαρός λόγος. Όπως και το γεγονός ότι ο Μπιλάκος στα νιάτα του, όπως σωστά αναφέρει ο xqtr κατάκλεψε τους πάντες και συνήθως συμβιβάζονταν εξωδικαστικά με τους αντιδίκους του. Μου θυμίζει επίσης παλιότερα όταν σε σελίδα που η εν λόγω εταιρεία διακινούσε λογισμικό προστασίας και πήγαινες μόνο με ΙΕ υπήρχε προβληματικός κώδικας με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσλειτουργία (τα γνωστά με σφάλμα εκτέλεσης κώδικα κλπ.). :wtf: Παρ' όλα αυτά δεν μισώ τον Μπιλάκο και την εταιρεία του περισσότερο ή λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη καπιταλιστική εταιρεία. Πρακτικά ούτως ή άλλως με αφήνει αδιάφορο, αν κρίνω από το γεγονός ότι οι επισκέψεις μου στα λειτουργικά του όλο και αραιώνουν τώρα τελευταία. Ούτε πιστεύω να τον/την μισούν όλοι οι Λινουξάδες γενικώς κι αορίστως. Ο Θεός να με φυλάει από γενικεύσεις! Μήπως να κάναμε μια σφυγμομέτρηση επ' αυτού; Πάντως, επίσης από πρακτικής άποψης, με ενοχλεί αφάνταστα που ο Μπιλάκος και η εταιρεία του βλέπουν μόνο την τύφλα τους -όλοι οι άλλοι δεν υπάρχουν ή είναι γενικώς κι αορίστως άγνωστοι. Επίσης, με ενοχλεί αφάνταστα που ο Μπιλάκος και η εταιρεία του βγάζουν και λειτουργικά και λογισμικό γενικώς με μόνο γνώμονα την πρόσκαιρη κονόμα (βλ. (Σ)Βίστα, Me, Office) :twisted: Microsoft sucks ... bigtime! :twisted:
xqtr έγραψε:Η microsoft αυτη την στιγμη, υπαρχει μονο και μονο επειδη ο ιδρυτης της παταγε επι πτωματων... και εκανε την σωστη κινηση στην σωστη στιγμη. Το οτι αυτη την στιγμη.. ενας PC user, εχει να διαλεξει αναμεσα σε Windows XP, windows Vista και Windows 7 ειναι καταντια... και συνυπολογιστε οτι και τα λειτουργικα της και οι εφαρμογες της, ειναι απο τις πιο "δυστροπες" γεματα bugs και ο χρηστης πληρωνει για αυτα. Τουλαχιστον οι Mac users, ναι μεν πληρωνουν αλλα απολαβαινουν καλυτερων προιοντων/υπηρεσιων τα οποια ειναι και κενοτομα...

Τα ειπα και ηρεμησα... :lol: ;) :lol:

Καταρχήν τα (Σ)Βίστα είναι πλέον και οριστικά σβήστα! Οπότε μόνο ΧΡ και 7 υπάρχουν πλέον στην εξίσωση. :wtf: Και όσο για τα περί κατάντιας -περί ορέξεως κολοκυθόπιτα- εγώ προσωπικά δεν την βλέπω την κατάντια. Στο δικό μου μηχάνημα συνυπάρχουν και το (k)ubuntu και τα ΧΡ και τα 7. Περί ορέξεως: Κολοκυθόπιτα! Και των χρηστών Mac ο μπάρμπας τους των πιάνει τον ποπό μέσω της αγοράς του ασύμβατου με άλλες πλατφόρμες υλικού :sick:
jemadux έγραψε:o Μπιλλακος δεν εχει μετοχες της M$ αλλα τωρα φαινεται οτι ειναι ο manager της για μερικα χρονια ενω εχει μετοχες της Apple

Κι εγώ νόμιζα ότι ο Μπιλάκος μόνο με φιλανθρωπίες ασχολείται πλέον. :wtf: Μου διαφεύγει κάτι; Κατά τ' άλλα καπιταλισμό έχουμε και στον καπιταλισμό δεν απαγορεύεται να έχεις μετοχές αντιπάλων εταιρειών -αντιθέτως, θα έλεγα. :sick: :twisted:

Off topic:
Υ.Γ.: Τώρα είμαι ωραίος! :thumbup: Μετράω 9 (+3 του/της xqtr)