Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2010, 03:24
Macedon έγραψε:Λοιπόν επειδή το θέμα είναι λεπτό...
Θα παρακαλούσα τους συντονιστές να το διαγράψουν τελείως , για δύο λόγους...
για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, και θίξει την προσωπικότητα του κάθε χρήστη (χριστιανού και μή) και επισκέπτη αυτής τις σελίδας !!!
Off topic:
Δεν υπάρχει λόγος για να προσβληθεί κάποιος, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Αν κανένας δεν πει άσχημη κουβέντα για τον συμφορουμίτη του, τότε μια χαρά θα εξελίσσεται η συζήτηση.
Ίσα ίσα, είναι ωραίο θέμα. Βασικά, έτσι και αλλιώς, δεν κάνει ποτέ διαγραφή των δημοσιεύσεων η ομάδα διαχείρισης-συντονισμού.
ΝΑΙ, στον διάλογο, και για αυτό το θέμα. ΌΧΙ, στα υποθετικά και γρήγορα συμπεράσματα.
Ναι στον ελεύθερο διάλογο, δίχως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο.
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος ως προς την ουσία του θέματος, είναι να αναφέρει την γνώμη του τεκμηριωμένα.
Μάθετε να κάνετε συζήτηση, ακόμα και με αυτούς που έχουν αντίθετα πιστεύω και γνώμες από εσάς.
Δεν έχω καμία όρεξη να βλέπω άτομα να δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχει τίποτα.
Αφήστε την συζήτηση να εξελιχθεί ομαλά, μέσα σε φιλικά πλαίσια και δίχως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς πάντα.
Macedon έγραψε:Και δεύτερος λόγος ειναι:
Πώς , δεν θέλω να πιστεύω ότι "αυτοί" "εγώ" όσοι δλδ χρησιμοποιούν το λίνουξ είναι όλοι τους "Άπιστοι"
Άπιστοι, δηλαδή δεν έχουν βρει το φως της ζωής τους;
Δηλαδή αυτοί που πιστεύουν έχουν βρει το φως της ζωής και όλα καλά;
Όλα τέλεια για αυτούς, ενώ οι άλλοι είναι στο σκοτάδι και βαδίζουν στο αόριστο;
Κι όμως, έχω ακούσει από χριστιανούς να λένε τέτοια "απίστευτα" πράγματα.
Φιλικά, εννοείται!