Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2010, 17:26
από Epirotes
Epirotes έγραψε:
    Λοιπόν, σ' ένα μηχάνημα που πέρασα τώρα τελευταία ubuntu, δεν παίζει ενσωματωμένα βίντεο YouTube (να σαν κι αυτά πιο πάνω) κι αναρωτιέμαι τι να φταίει. :?: Στο δικό μου μηχάνημα παίζουν όλα κανονικά ... :?: Ελπίζω κάποια στιγμή να εμφανισθεί και η ιδιοκτήτρια του εν λόγω μηχανήματος για παροχή λεπτομερειών. :?
    Διαπιστώνω κι εγώ ότι το ubuntu 10.04 έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να μπει στην επιφάνεια εργασίας -μια καθυστέρηση που δεν υπήρχε στην 9.10. Δεν με πολυαπασχολεί προς το παρόν πάντως, γιατί θεωρώ ότι είναι ελάχιστη η διαφορά. Αντιθέτως, το kubuntu 10.04 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και φορτώνει σε μηδέν χρόνο. Με καράφλιασε ... παλιά ήταν τα ζώα μου αργά μέχρι να φορτώσει. :lol:
    Ποιο είναι το σωστό: το κέλυφος, του κέλυφους, του κελύφους ... :?
Το σκότωσα; :twisted: :?

Ούτε στο δικό μου δουλεύει τώρα! Για να δοκιμάσω και στα άλλα δύο (k)ubuntu που έχω! Πάντως, καρντάσια μου, είστε όλοι απαράδεκτοι! :thumbdown: Κανείς δεν καταδέχτηκε να δει και να απαντήσει στην δημοσίευσή μου; Πρέπει να την κάνω συνέχεια όλως παρανόμως *bump* μέχρι να συγκινηθεί κάποιος; :?: Και δεν έχει να κάνει ότι είναι στο Περί ανέμων ... και υδάτων ... και σε νήμα που θυμίζει κι είναι μέρη υποκατάστατο μπλογκ. Άντε μην :evil: κι αρχίσω να :twisted: αδιακρίτως ... :shock: :crazy: :roll: :shifty: :wtf: