Δημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2010, 16:21
prov83 έγραψε:malos έγραψε:Να πως θα πέσει ο καπιταλισμός !
Θα χαρίσουν οι καπιταλιστές τις περιουσίες τους !![]()
![]()
![]()
![]()
@linuxman,
Γιατί είσαι τόσο φανατικός?
Τι να κάνω εγώ αν στην Βραζιλία έχουν άξιο πρωθυπουργό? Εγώ ζω στην υποδουλωμένη Ελλάδα, χωρίς προοπτική κρατικής αντίδρασης. Πες μου λοιπόν γιατί μου τη λες! Δεν έχω -ατομικά- επαναστατήσει?
Ο κάθε επιχειρηματίας έχει μια εταιρεία να στηρίξει, ο συγκεκριμένος έχει χιλιάδες υπαλλήλους και υποδομές να συντηρήσει. Αν δεν υπήρχαν θύματα δε θα υπήρχε και αυτός.
Συμφωνώ όμως μαζί σου, πως η γνώση πρέπει να παρέχεται δωρεάν και ελεύθερα σε όλον το κόσμο. Και έτσι θα γίνει κάποια στιγμή, όταν ωριμάσουν οι κοινωνίες μας.
Σε τι είμαι φανατικός ?
Στην αντίδραση μου ότι αυτό το κ@@@@η χαρίζει τα $$$$ κάπου , δεν το πιστεύω , θα δώσει για να τα πάρει μετά .
Κανένας που έχει σήμερα πολλά $$$$$ δεν τα έκανε χωρίς κομπίνες και χωρίς να πατήσει πτώματα ( το είπα αυτό ) .
Σαν επιχειρηματία του βγάζω το καπέλο , καλά κάνει και αρμέγει αφού υπάρχουν αγελάδες να βγάζουν τα $$$ .
Άλλα δεν συμφωνώ με ότι τώρα θα δώσει τα ωραία του λεφτουδάκια έτσι απλά χωρίς αντάλλαγμα η χωρίς πρόβλεψη ότι θα τα πάρει μετά αν όχι ίδιος τα παιδιά του .
Και συγνώμη δεν σου την λέω , άλλα με αυτή την είδηση απλά μου γύρισαν τα μυαλά .
Και το γιατί διαβάστε αυτά εδώ http://el.windows7sins.org/ και όταν θα σκεφτείτε ποια είναι διαφορά τότε μιλάμε .