Δημοσιεύτηκε: 19 Οκτ 2008, 13:14
από bullgr
logari81 έγραψε:Καλά τη ερωτηση ειναι αυτη;

Αν κάποτε το ubuntu σταματησει να δίνεται δωρεαν, τοτε εγω τι θα κανω; =
Εάν το νερο παψει να ειναι ρευστο, εγω με τι θα κανω μπανιο;

Αν κάποτε το ubuntu και το Ε.Λ. σταματησει να δίνεται δωρεαν, τοτε εγω τι θα κανω; =
Εάν το νερο κι όλα τα ρευστα παψουν να ειναι ρευστα, εγω με τι θα κανω μπανιο;

Κι αν επαυε ο ηλιος να ανατέλει; Κι αν τα πρωτονια και τα νετρονια δεν χωρουσαν μαζι σε ενα ατομο; Κι αν τα ζωα σταματουσαν να διαθετουν το ενστικτο της επιβίωσης; Κι αν οι πλανητες σταματουσαν να έλκονται; Κι αν .........

....

Αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα την λεγαν τρολει.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Κατ' αρχάς το ελεύθερο λογισμικό θα υπάρχει στον αιώνα τον άπαντα.
Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα διαθέτουν ελεύθερο λογισμικό.

Άρα το poll είναι άτοπο και αναρτήθηκε από τον @jarlaxl σε πείσμα των όσων ειπώθηκαν στο threat viewtopic.php?f=7&t=1420&start=40&st=0&sk=t&sd=a επειδή του την είπα εγώ και κάποιοι άλλοι.

Φίλε μου @jarlaxl δεν βλάπει να έχεις λιγότερο πείσμα ... Εγώ προσωπικά εάν δεν ήμασταν στο ubuntu-gr forum δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να λιώσω τα ακροδάκτυλά μου στο πλητρολόγιο για να προσπαθήσω να αλλάξω μυαλά σε εσένα και στους υπόλοιπους "πειρατές ιδεολόγους".

Εάν ήμασταν σε άλλο forum (τα γνωστά γενικής φύσεως forums) δεν θα έδινα δεκάρα στο τι πιστεύεις ή τι ιδεολογίες έχεις. Αλλά σε αυτό το forum θα παλεύω μέχρι τελικής πτώσεως για να μην περάσει αυτή η γελοία άποψη περί "πειρατές ιδεολόγους".

Ειλικρινά λυπάμαι που έφτασες στο σημείο να κάνεις ένα άτοπο και άχρηστο poll μόνο και μόνο από πείσμα, από το οποίο δεν πρόκειται να βγει κανένα συμπέρασμα... Και δεν θα βγει γιατί θα υπάρχει πάντα ελεύθερο λογισμικό.

Είναι σαν να μας ρωτάς τι θα κάνουμε εάν σταματήσει να υπάρχει ο ήλιος:
Α) θα γίνουμε τυφλοπόντικες
Β) θα αλλάξουμε γαλαξία
Γ) θα καλέσουμε τους εξωγήινους να τον επαναφέρουν

Εάν απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα, θα ψηφίσω και εγώ στο poll που έκανες...