Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2010, 12:07
από MakisM1
Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, θελεις να στερησεις απο εμενα ας πουμε η οποιοδηποτε αλλο χρηστη θελει να χρησιμοποιησει το Software Center για λογους ιδεολογικης καθαροτητας;

Σημειωτεον οτι το Software Center το εχω χρησιμοποιησει μια φορα, γιατι προτιμω να βλεπω τις αλληλοεξαρτησεις των προγραμματων/βιβλιοθηκων και να δω και τι αλλο υπαρχει.

Σημειωτεον επισης, οτι για τους ιδιους λογους δεν χρησιμοποιω το aptitude, apt κλπ αν δεν χρειαστει (νομιζω μια η δυο φορες σε ενα χρονο το εχω κανει).

Αυτη ειναι η ελευθερια μου να κανω τα πραγματα οπως θελω εγω, και οχι οπως θελεις εσυ, ο Stallman η ο Μπιλλακος. Χωρις διαθεση για παρεξηγηση.

Το Software Center μπορει να λειτουργησει πολυ καλα (και κοσμια) με ελευθερες, κλειστες και επι πληρωμη εφαρμογες. Ο χρηστης επιλεγει τι θελει να κανει. Πιθανον να παω τσαρκα εκει για να δω τι υπαρχει και μετα να παω στο Synaptic να χαζεψω τι αλλο υπαρχει, να τα κατεβασω ολα, να παιξω μαζι τους και να απεγκαταστησω ο,τι δεν μου παει.

Θα προτιμησω τα ανοιχτου κωδικα, αν μπορω να κανω τη δουλεια μου, εστω και με λιγοτερα μπλιμπλικια, για λογους ασφαλειας. Θα εγκαταστησω το Googleearth γιατι ετσι θελω. Θα πληρωσω το Fluendo οταν παω στην Αμερικη, για να μη βρω τον μπελα μου.

Θα παλεψω το GRASS για να κανει τη δουλεια της η γυναικα μου. Θα αγορασω το ArcGIS αν δεν μπορω να κανω το GRASS η αντιστοιχο να παιξει. Γιατι προκειται για δουλεια.

Επιλογες μου ειναι και οχι δικες σου. Θα μου επιτρεψεις η φιλοσοφια μου να ειναι λιγο διαφορετικη απο τη δικη σου;

Φιλικα

ΜακηςΜ