Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2010, 18:33
από Epirotes
Ευχαριστούμε για τον οδηγό! :clap: :bow: :thumbup: Προσωπικά, είμαι λίγο-κάπως: "Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω ..." :shock: Η ιστορία είναι ότι έχω facebook ώστε να έχω επαφή με την ομάδα της καρδιάς μου (ΑΟ Βελισσαρίου, ομάδα θρυλική κι όχι ό,τι να 'ναι! :D ) κι ό,τι πληροφορίες μοιράζομαι εκεί τις μοιράζομαι συνειδητά, όπως και στο παρόν φόρουμ ό,τι πληροφορίες μοιράζομαι στο προφίλ μου τις μοιράζομαι συνειδητά. ;) Και δεν βλέπω και που είναι το κακό λίγο-πολύ. Καθαρός ουρανός κλπ. Δεν έχω άγνοια κινδύνου, το αντίθετο ισχύει θα έλεγα. Πάντως, έχουν γίνει και διάφορα: όπως π.χ. μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει κάποιος Τσέχος αν θυμάμαι καλά και έχει πουληθεί :?: σε διαφήμιση, αλλά και μια είδηση τώρα τελευταία ότι μέσα από το παιχνίδια του πόκες που έχει το facebook κάποιοι κατάφεραν να υποκλέψουν κωδικούς κλπ. Προς το παρόν, το βλέπω ως αναγκαίο κακό ... λόγω ομάδας και μόνο. Έχει και τα ωραία του το facebook, έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο από σπόντα π.χ. κι αν οι "φιλίες" του facebook και στο διαδίκτυο γενικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τις φιλίες της πραγματικής ζωής, κάτι είναι κι αυτό ... ;)