Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπ 2010, 16:20
από sokoban4ever
έγραψε:...
Γενικά με το facebook παρατήρησα ότι όλοι αυτοί που μπήκαν στο internet χτες, δεν έχουν ιδέα της αξίας της ιδιωτικότητάς του, πόσο μάλλον δεν ξέρουν πως να τη διαφυλάξουν....
πάντα με nickname χωρίς να δίνουμε στοιχεία, ή με ψεύτικα, τώρα οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρέπει να μας ενημερώσουν όταν πηγαίνουν τουαλέτα. Και όλη αυτή η κατάσταση κρύβει μία τρομερή μιζέρια - το να έχεις ανάγκη να ανεβάζεις φωτογραφίες για να δείξεις που πήγες διακοπές και πόσο καλά πέρασες.
...

Ωραίος φίλε
άκουσε να δεις τι έχω πάθει (και το έχουν πάθει πολλοί )
κάθε 1 -2 μήνες εδώ και σχεδόν ένα χρόνο το facebook μου στέλνει στο yahoo mail μου προσκλήσεις
σε e-mail να πάρω μέρος στο facebook παραθέτοντας μου links με accounts φίλων και συγγενών μου στο facebook
που ότου που το ήξερα ότι έχουν account .
Εγώ account στο facebook δεν έχω ούτε κάν έχω γραφτεί .
Απλά παλιότερα με το yahoo mail μου είχα ένα account στο myspace και στο hi5 ...

επίσης ούτε μου έχει κάνει κανείς πρόσκληση για να μπω στο facebook γιατί το γνωρίζουν ότι δεν θέλω account εκεί πέρα
όμως ουσιαστικά το facebook και η yahoo συνεργάστηκαν και έτσι χωρίς την συγκατάθεση μου και χωρίς να
είμαι μέλος στο facebook το yahoo δείχνει φανερά(στεγνά και απροκάλυπτα) ότι έχει δώσει τα δεδομένα μου ( ποιους έχω φίλους και γνωστούς στο facebook.)
και πολύ φοβάμαι και το gmail πρέπει να εμπλέκεται διότι πρόσφατα μου είρθε e-mail από το facebook που περιείχε 2 επαφές
από το gmail μου
Αυτό που κάνουν είναι ανήθικο και παράνομο και αν μην υπάρχει νόμος να το προσδιορίζει λέξη προς λέξη
πηγάζει από το φυσικό δίκαιο!!!
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε όσους δεν έχουν facebook να τους ενοχλούν αποκαλύπτοντας τους προκλητικά
ότι κατέχουν προσωπικά τους δεδομένα
και εδώ φυσικά η ευθύνη πάει σε yahoo και google....