Δημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2010, 15:18
Δεν ξέρω τί εισόδους δέχεται ο ενισχυτής σου ( αν και ειναι ενα πολυυυυυυ καλό ηχοσυστημα αυτο που έχεις στήσει , και σηκώνει και αρκετά ακομα ηχεία) . Επειδή επιπλέον δεν έχω ασχοληθει με το θέμα του αν οι έξοδοι SPDIF που έχουν οι μητρικές ειναι ικανοποιητικές για τέτοιους ενισχυτές, καλύτερα να το δείς εσύ πριν προχωρήσεις. Οι περισσότερες μητρικές έχουν τουλάχιστον μια εξοδος SPDIF, και μερικές έχουν optical SPDIF.
Υποψιάζομαι (δεν ειμαι σιγουρος), οτι εφόσον έχεις συνδεδεμένα στον ενισχυτή σου ηχεία 5.1 ( + 1 subwoofer ή έχεις αντικαταστήσει με αυτο το subwoofer των 5.1 ;;) η είσοδος του ενισχυτή δεν είναι αναγκη να ειναι για 9.3 αλλα για 5.1 . Επιπλέον, επειδή συνδέεις σε ενισχυτή, δεν πιστεύω να έχεις προβλημα με την ισχύ του ήχου που παράγει η κάρτα ήχου , σωστά;;;
Υ.Γ.: Φαντάζομαι οτι για να έχεις τέτοιο σύστημα , ξέρεις τα πράγματα καλύτερα σε αυτόν τον τομέα.
Υποψιάζομαι (δεν ειμαι σιγουρος), οτι εφόσον έχεις συνδεδεμένα στον ενισχυτή σου ηχεία 5.1 ( + 1 subwoofer ή έχεις αντικαταστήσει με αυτο το subwoofer των 5.1 ;;) η είσοδος του ενισχυτή δεν είναι αναγκη να ειναι για 9.3 αλλα για 5.1 . Επιπλέον, επειδή συνδέεις σε ενισχυτή, δεν πιστεύω να έχεις προβλημα με την ισχύ του ήχου που παράγει η κάρτα ήχου , σωστά;;;
Υ.Γ.: Φαντάζομαι οτι για να έχεις τέτοιο σύστημα , ξέρεις τα πράγματα καλύτερα σε αυτόν τον τομέα.