Δημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2010, 23:27
Monk τα πάντα δυστυχώς είναι pr την σημερινή ημέρα. Δεν μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά αν κάτι γίνεται για τα μάτια του κόσμου ή πραγματικά. Από την στιγμή που βγήκε κάτι τέτοιο σαν είδηση είναι αναμενόμενη η αντίδραση της apple ακόμα κι αν ήταν ενήμεροι για την κατάσταση (άλλη μάστιγα της εποχής μας, έχουμε γεμίσει προέδρους που κανένας δεν είναι ποτέ ενήμερος για τίποτα. Λες και αυτοί είναι αναρμόδιοι και όλα γίνονται εν αγνοία τους απο τους απο κάτω.)
Το πιο σωστό είναι να δαμάσουμε την υπερκαταναλωτική μανία. Ο υπολογιστής μου είναι 5 ετών και τον βλέπω να αντέχει για πολύ ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος για παράδειγμα να αλλάζεις iphone κάθε φορά που βγαίνει καινούργιο. Το παλιό δεν καλεί; Αυτό μου τη σπάει σε πολλά apple funboys. Ψοφάνε για να έχουν το τελευταίο γκατζετάκι, μέχρι το επόμενο..
Το πιο σωστό είναι να δαμάσουμε την υπερκαταναλωτική μανία. Ο υπολογιστής μου είναι 5 ετών και τον βλέπω να αντέχει για πολύ ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος για παράδειγμα να αλλάζεις iphone κάθε φορά που βγαίνει καινούργιο. Το παλιό δεν καλεί; Αυτό μου τη σπάει σε πολλά apple funboys. Ψοφάνε για να έχουν το τελευταίο γκατζετάκι, μέχρι το επόμενο..