Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτ 2010, 12:20
από ALdaperan
Epirotes έγραψε:Όντως, ως κοινότητα, είμαστε άπαιχτοι -και δεν το λέω για να μας παινέψω, έχω δει αρκετές κοινότητες και φόρα (πληθυντικός του φόρουμ), και όντως δεν παιζόμαστε. :thumbup: :clap: :bow:

οχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά τρομερή κοινότητα :bow:

Ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξα ubuntu ανάμεσα στις "άπειρες" διανομές , γιατί απο τα παράθυρα θα έφευγα ούτως η άλλως :)

btw : εγκατέστησα σε άλλο partition τα win7 για να μπορώ να παίζω μόνο ενα παιχνιδι που μου αρέσει (nba 2k10) . Μόλις τα έβαλα αγανάκτησα με τις άδειες χρήσεις , serial numbers, κλπ ...τόσο καιρό είχα συνηθίσει όποια εφαρμογή θέλω απλα να πηγαίνω κέντρο λογισμικου και μπαμ μπαμ να τη χώνω :P

για να μην πώ για το χρόνο εκκίνησης!! που κάνει κανα 5λεπτο να μπει ενω με το ubuntu σε 1 λεπτό σερφάρω στον chromium!!

Έπειτα με το που μπήκα ένιωθα σαν φυλακισμένος ...έψαχνα τα τρεμουλιαστα παράθυρα , τις πολλές επιφάνειες εργασίες, τον κύβο κλπ αλλά μετά συνειδοτοποιησα ότι ήμουν σε παραθύρια :eh:

Επίσης με αηδίασαν τα ανούσια μπιχλιμπίδια τους :sick: ubuntu για την απίστευτη απλότητα του και ευχρηστια του for ever !!!

Tέλος αυτο που ζήλεψα στα παραθύρια ήταν το windows messenger ..πραγματικά πολύ καλο!! απίστευτες δυνατότητες ( δειτε εδω : http://www.youtube.com/watch?v=aSWOl2FvY-Q)
μακάρι να έιχε το pidgin τόσες δυνατότητες!!

Α και για να μη το ξεχάσω ... στα παραθύρια έβαλα ότι opensource εφαρμογες μπορούσα (openoffice κλπ..) :thumbup: