Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτ 2010, 12:20
Epirotes έγραψε:Όντως, ως κοινότητα, είμαστε άπαιχτοι -και δεν το λέω για να μας παινέψω, έχω δει αρκετές κοινότητες και φόρα (πληθυντικός του φόρουμ), και όντως δεν παιζόμαστε.![]()
![]()
οχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά τρομερή κοινότητα
Ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξα ubuntu ανάμεσα στις "άπειρες" διανομές , γιατί απο τα παράθυρα θα έφευγα ούτως η άλλως
btw : εγκατέστησα σε άλλο partition τα win7 για να μπορώ να παίζω μόνο ενα παιχνιδι που μου αρέσει (nba 2k10) . Μόλις τα έβαλα αγανάκτησα με τις άδειες χρήσεις , serial numbers, κλπ ...τόσο καιρό είχα συνηθίσει όποια εφαρμογή θέλω απλα να πηγαίνω κέντρο λογισμικου και μπαμ μπαμ να τη χώνω
για να μην πώ για το χρόνο εκκίνησης!! που κάνει κανα 5λεπτο να μπει ενω με το ubuntu σε 1 λεπτό σερφάρω στον chromium!!
Έπειτα με το που μπήκα ένιωθα σαν φυλακισμένος ...έψαχνα τα τρεμουλιαστα παράθυρα , τις πολλές επιφάνειες εργασίες, τον κύβο κλπ αλλά μετά συνειδοτοποιησα ότι ήμουν σε παραθύρια
Επίσης με αηδίασαν τα ανούσια μπιχλιμπίδια τους
Tέλος αυτο που ζήλεψα στα παραθύρια ήταν το windows messenger ..πραγματικά πολύ καλο!! απίστευτες δυνατότητες ( δειτε εδω : http://www.youtube.com/watch?v=aSWOl2FvY-Q)
μακάρι να έιχε το pidgin τόσες δυνατότητες!!
Α και για να μη το ξεχάσω ... στα παραθύρια έβαλα ότι opensource εφαρμογες μπορούσα (openoffice κλπ..)