Δημοσιεύτηκε: 22 Οκτ 2010, 18:47
PaNick έγραψε:Αυτό να υποθέσω ότι το ΄χεις κάνει και κονομάς απ΄ αυτό γι΄ αυτό και προτείνεις στον άνθρωπο να επενδύσει 2-3 χρόνια απ΄ τη ζωή του να μάθει Linux και να πάει μετά να ζήσει κι αυτός απ΄ αυτό;
Ή μήπως είσαι επιχειρηματίας και ψάχνεις ένα τέτοιο τύπο οπότε απλά του προσφέρεις δουλειά;
Όσον αφορά το Λίνουξ όχι δεν το έχω δοκιμάσει αυτό γιατί δεν είμαι πληροφορικάριος αλλά δεν χάνει να το δοκιμάσει.
Τώρα για το Door to door αυτό θα πιάσει κάποια στιγμή είναι η πιό παλιά και δοκιμασμένη συνταγή.
Ταυτόχρονα μπορεί να στέλνει βιογραφικό και σε μέιλ επιχειρήσεων εκτός πόλης ή και χώρας αν μπορεί.
Επιπλέον η επιχειρήσεις όταν τους μιλάς για τσάμπα εννοείται ότι τσιμπάνε και δεν χρειάζεται να το ξέρεις.
Εγώ προσωπικά αν σε 5 χρόνια δεν μπορέσω να πετύχω αυτά που θέλω θα φύγω για Αγγλία ή μπορεί και για Αμερική βλέποντας και κάνοντας έχω κάποιες άκρες.
Αν και απο αυτά που ακούω απο οικονομολόγο παιδιά δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ακόμη και για αυτούς που έχουν κάποια σχετικά καλή οικονομική άνεση, πόσο μάλλον για αυτούς που δεν έχουν καλή οικονομικά άνεση.
Αλλά οι πραγματικοί άντρες στα δύσκολα φαίνονται.

Όπως λέει και ο λαός μας ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.