Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2010, 21:39
από nbagi
PaNick έγραψε:κάποιο πρόβλημα πρέπει να ΄χες γιατί εγώ με P4 512 MB μια χαρά τρέχουν τα XP sp3. Μήπως ήταν "σπασμένα";

Πληρωμένα! 100,00€ για να κάνει τα βασικά...

PaNick έγραψε:περίεργο γιατί εγώ είχα 512 ΜΒ RAM και άνοιγα και IE

Όταν είχες 512ram και άνοιγες IE μάλλον δεν υπήρχαν τα flash αρχεία.

PaNick έγραψε:αυτό πρέπει να ΄χε να κάνει με το τι του ΄χες βάλει να ξεκινάει όταν ανοίξει. Στο δικό μου - που ΄ναι μέτριο, εδώ στη δουλειά - κάνει 20"

Για XP θα μιλάς μάλλον, γιατί για να ανοίγεις τον υπολογιστή σε 20'' με Vista ή 7 πρέπει να έχεις 16πύρινο.

PaNick έγραψε:πρέπει να 'σαι πιο προσεκτικός με το τι προγράμματα βάζεις στον Η/Υ σου. Είναι σα να λες βάζω βενζίνη μαζί με λάδι τηγανίσματος και κάθε 1000 χλμ θέλει καθάρισμα ο ψεκασμός!

Έχεις δίκιο εκτός από το antivirus δεν πρέπει να βάζουμε τίποτα άλλο στα windows. Το wordpad και η πασιέντζα είναι αρκετά!

PaNick έγραψε:ανάλογα την εγκατάσταση - τι δουλειά έχει το λειτουργικό μ΄ αυτό;

πχ1. το pc (προ-εγκατεστημένα Vista) μου έκανε 10 λεπτά για την εγκατάσταση των οδηγών και του λογισμικού του εκτυπωτή μου. πχ2 Ένα ελαφρύ πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (πχ vlc) στα windows είναι 19mb, το ίδιο πρόγραμμα μαζί με τα υπόλοιπα είναι το πολύ 10mb. Το ίδιο είναι;

PaNick έγραψε:δλδ το αυτοκίνητό σου δεν το επιβαρύνεις με αυτόματες κλειδαριές και συναγερμούς; Τι να κάνουμε σ΄ αυτό τον κόσμο ζούμε. Ξέρεις κανά λειτουργικό που a-priori να μην έχει ιούς; Πάρτο κι ανάποδα και πες μου αν έχεις δει παρόμοια υποστήριξη σαν αυτή της Microsoft τώρα...

Πλάκα μου κάνεις! Αυτοί ρε σε κοιτάνε στις τσέπες... Σιγά να μην άξιζαν 100,00€ τα XP και ΟΕΜ μάλιστα για να μου έχει πασιέντζα, ούτε dvd +30€, ούτε nero +20€, ούτε antivirus +20€ το χρόνο, wordpad NAI!

Χωρίς πλάκα φίλε PaNick καμία σχέση... το ένα τρέχει σε υπερυπολογιστές, servers, desktop, laptop, netbook, tablet pc, smart phones, mobiles, media centers, Internet TV, sat & mpeg4 receivers και το άλλο δεν πάει βήμα. Απλά ο κόσμος δεν ξέρει, γιατί αν ήξερε ο κόσμος θα ήταν αλλιώς...
Οχ! σας αφήνω τώρα γιατί to pc μου έπαθε Kernel panic! :shh: