Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2010, 21:49
από Voet
Ναι .Windows . Αυτά τα περιβόητα "λογισμικα" που στην τελική δεν αξίζουν ούτε μια.Είμαι μικρός ακόμα , παω γυμνάσιο και δεν ξέρω από υπολογιστές πολύ αλλα πριν 3 χρονια θυμάμαι που πήρα το παλιό PC του αδερφού μου με windows ΧΡ θυμάμαι τα είχα διαλύσει όλα είχα αναγκαστεί να φτιάξω το PC τρις φορες γιατί μια είχαν ιούς την άλλη τα είχα τιγκάρει και κόλλαγαν.Κάθε τρις μήνες σκαφτόμουν να κανω format να τα πετάξω όλα και να αρχίσω από την αρχή.Μια μέρα ένας φίλος μου είπε ότι έχει ubuntu, έκατσα το έψαξα ,έμαθα και τα έβαλα έσβησα τελείως τα windows και άρχισα το ubuntu.Πρώτα από όλα το καλο ήταν ότι ήταν free .Θα μου πεις και τα windows free ήταν αφού μπορώ να τα κατεβάσω πειρατικά αλλα από την στιγμή που είναι πειρατικά δεν μπορείς να κανεις updeats κτλπ.Στην αρχή με το ubuntu εντυπωσιάστηκα με το ουμπούντου softwere center.Ήταν ότι πιο απλό ,πάταγες ένα κουμπί και είχες ότι πρόγραμμα ήθελες.Aργησα να μπω στη "λογική" των linux που ακόμα προσπαθώ να μπω.Έμαθα πολλά από εντολές που χρησιμοποιούσα στο terminal που με το αντίστοιχο DOS των windows ούτε καν το είχα αγγίζει .Το μονο πρόβλημα που υπαρχει με ubuntu και γενικότερα με το linux είναι ότι δεν υποστηρίζουν παιχνίδια.Εκεί αναγκαστικά να χρησιμοποιήσω windows και είναι ο μονος λόγος που τα χρησιμοποιώ.Πιστεύω τα ουμπούντου είναι καλύτερα από τα windows άμα δεν θες να παίξεις παιχνίδια.Είναι πιο απλά και βολικά αρκεί να μπεις στην λογική.Επίσης πια έχω μπει στην λογική τις κοινότητας δηλαδή άμα έχω ένα πρόβλημα μπαίνω στο forum και το βρίσκω και μέσα από αυτή την διαδικασία έχω πάρει εμπειρία και μαθαίνω κάθε φορα και και περισσότερα.Η πλακα είναι ότι στο σχολειό και γενικότερα στην περιοχή που μένω κανεις δεν έχει ουμπούντου μονο εγώ και ο αδερφός μου γιαυτο σε κάθε διάλειμμα τσακωνόμαστε με τους φίλους μου για το πιο λογισμικό είναι καλύτερο και κάθε φορα προσπαθώ να τους πίσω να βάλουν ubuntu....ακόμα προσπαθώ
Αυτά για την εμπειρία μου με το ubuntu και τα windows.