Δημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2010, 00:25
από s.dalas
Atlantios έγραψε:Πιστεύω ότι οι περισσότεροι χρήστες pc παγκοσμίως μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις, απλά δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει εναλλακτική λύση.

Συμφωνώ απόλυτα!!

Έχεις ενα γιόκα ή μια κορούλα και θέλεις να του πάρεις ένα πρώτο υπολογιστή. Αλλά δεν ξέρεις το λινουξ γιατί είσαι μεγάλος και μια ζωη στο γραφείο που δουλέυεις εκείνο το windows έβλεπες μπροστά σου. Πας λοιπόν βρίσκεις το μηχάνημα και σου λέει με τα windows ταδε + τόσο, με τα άλλα +τόσο, και αν θέλετε και επεξεργασία κειμένου η σουίτα office είναι ένα τέλειο πακέτο για να κάνει το παιδί τις εργασίες του +τόσα!!! Μάλιστα λες και ευχαριστώ!!!
Θέλω να πω πως αν ο κάθε γονιός ήξερε τον εναλλάκτικό δρόμο το νούμερο όπως αναφέρει και ο Atlantios θα εκτιναζόταν πολύ απότομα!!!
Βέβαια δε φταίνε για όλα οι μεγάλοι (μόνο για την καταστροφή του πλανήτη ;) ).

Η μεσαία κατηγορία ηλικίας 25-40 που είναι ακόμα μέσα στα πράγματα γιατί δεν ξεκολλάει ?? Παράδειγμα. Πήρε ενας φίλος πρόσφατα ενα toshiba. Ήξερε για το ubuntu γιατί του το είχα περάσει σε ένα παλιό desktop και το γούσταρε κιόλας! Πέρνει λοιπόν το laptop και τσουπ win 7 . Ρε του λέω μην τα ενεργοποιείς. Και μου λέει ναι και πότε θα μου δώσουν τα λεφτά πίσω και πρέπει να το στείλω σε αυτούς και μια η άλλη και τα έξοδα αποστολής άστο. Και τα κράτησε τελικά. Θέλω να πω πως με το νταβατζιλίκι τους σε αναγκάζουν τελικά να πεις ρε δε **** τώρα για 80€ θα τρέχω ? Οπότε να σου το ποσοστό πως ανεβαίνει. Βέβαια στο ίδιο μηχάνημα έβαλε και ubuntu . CD/DVD απο τα 7 δεν έχει όμως. Έχετε το recovery κύριε του είπανε.

Τέλος οι ακόμη μεγαλύτεροι όσοι έχουν επαφή με το άθλημα γιατί κακά τα ψέματα στην ελλάδα οι περισσότεροι 55αρηδες δεν είχαν καμία σχέση με υπολογιστές. Όσοι είχαν λοιπόν έχουν κολλησει στα τετριμμένα και δεν ξεκολλάνε και ούτε ανοίγουν ορίζοντες γιατί απλά αδιαφορούν και βολεύονται. Αυτό φυσικά θα μεταφέρουν και στα παιδιά τους. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με 2 απο τις οποίες έχω μιλήσει και είναι εδώ απο την κοινότητα!! Και τους συγχαίρω πραγατικά!!!

Atlantios έγραψε:Προσωπικά στα "παράθυρα" δίνω ακόμη 10 χρόνια ζωή.

Συμφωνώ αλλά έχω υποψίες οτι πριν πεθάνουν τα παράθυρα θα δούμε M$ linux...