Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2010, 03:54
monkgr έγραψε:@g.b.
Δὲν ὑπῆρξε, τουλάχιστον ἀπὸ μέρους μου, πρόθεση ἐπίθεσης. Ἀπλῶς βρῆκα λίγο άπόλυτο (πῶς λέμε «ὀλίγον ἔγκυος» ἕνα πράμα;) νὰ θεωρεῖς τοὺς dual-boot ὡς χρῆστες windows καὶ νὰ μετρᾶς μόνο τὰ «καθαρόαιμα» λινουξοσυστήματα, βρίσκοντας μάλιστα (ἔστω, μόνο στὸν κύκλο σου) ΚΑΝΕΝΑ. Ὑπάρχουν χιλιάδες λόγοι γιὰ τοὺς ὁποίους μπορεῖ κάποιος νὰ κρατάει ἀκόμα Windows στὸν ὑπόλογιστή του - δὲν εἶναι πάντα «ἡ εὔκολη λύση», οὔτε ὅλοι ποὺ ἔχουν dual-boot θὰ γυρίσουν στὴ μικρομαλακὴ μὲ τὴν πρώτη ἀνάποδη..
+1!
monkgr έγραψε: Ἐγὼ ἔχω τὴν «τύχη» νὰ εἶμαι μόνος μου, νὰ μὴν ἔχω ἐπαγγελματικὲς ὑποχρεώσεις ποὺ νὰ ἐπιτάσσουν τὴ χρήση ἐξειδικευμένου κλειστοῦ λογισμικοῦ - καὶ νὰ ἔχω ἀρκετὸ ἐλεύθερο χρόνο γιὰ «ράβε-ξήλωνε» διανομὲς καὶ γιὰ γενικότερο ψάξιμο. Αὐτὴ τὴν τύχη δὲν τὴν ἔχουν ὅλοι.
@epirotes. Φίλτατε ἠπειρώτη, νά 'σαι καλά, πολὺ καλό!.
To ίδιο παράπονο άκουσα από ποδοσφαιριστή μας που δουλεύει σε εταιρεία web design και ορκίζεται ότι MacOS είναι ότι καλύτερο για αυτή τη δουλειά κι όταν το σκάλισα λίγο μου είπε ότι όσο σπούδασε είχε τον χρόνο να ασχοληθεί και δοκιμάσει linux, αλλά στην δουλειά δεν υπάρχει αυτή πολυτέλεια ...