Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκ 2010, 14:18
Acanthor έγραψε:(Δύσκολες εποχές τότε. Ούτε cd-r για back-up δεν υπήρχαν τότε προσιτά....)
Aσ' τα φίλε τι μου θύμησες τώρα, φοιτητής τότε θυμάμαι έκανα οικονομίες κάνα εξάμηνο και αγόρασα συνεταιρικό cd-rw μ' ένα φίλο μου... Πωπω είχαμε στήσει χορό μέσα στη Στουρνάρη και φωνάζαμε «Έχουμε recorder, έχουμε recorder». Ωραίες εποχές.
Θυμάμαι τρεις στόχους είχα τότε για να πετάξω τα παραθύρια:
1) Να καταφέρω να γράψω ελληνικά
2) Να καταφέρνω να παίζω τα video μου
3) Να βρω κάνα καλό παιχνιδάκι για Linux
Το δεύτερο το είχα καταφέρει σχετικά γρήγορα με τον mplayer που έπαιζε σχεδόν τα πάντα, αλλά το πρώτο με είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Μερόνυχτα επί μερονύχτων είχα φάει και howto επί howto είχα διαβάσει τότε (ας είναι καλά τα παιδιά του Hellug) για να καταφέρω να γράψω ελληνικά. Μέχρι που το κατάφερα με το Mandrake 7.2 όταν βρήκα ένα προγραμματάκι που αφού έκανες 8000 ρυθμίσεις και αλλαγές κατάφερνε να σε κάνει να αλλάξεις πληκτρολόγιο και κωδικοποίηση
Μετά στο άσχετο αφού έκανα έναν περίπατο στη Στουρνάρα,είδα στη βιτρίνα του Εγκεφάλου (πλιό, γνωστό, πειρατάδικο και παιχνιδάδικο της Αθήνας) το Myth2 με έναν πιγκουίνο απ' έξω
Ρωτάω και μου κόβονται τα πόδια όταν μου ζήτησε 15000 δρχ
Ε μην τα πολυλογώ. Κάηκα τόσο με αυτό το παιχνίδι (ένα από τα καλύτερα strategy όλων των εποχών κατ' εμέ) που δεν είχα κανένα λόγω να ξαναγυρίσω σε windows. Όπως ήτανε φύγανε σούμπιτα