Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2011, 19:46
από ALdaperan
@s.dalas

Off topic:
αρρωστημένες καταστάσεις..κληρονομικά αφήνουν τις θέσεις και ριζώνουν παραβλέποντας τις ικανότητες . Το σίγουρο είναι οτι το No1 που λες στο παράδειγμα σου οτι θα βρει το δρόμο του με τέτοιο βιογραφικό, αλλα γιατι να μην το βρει στην Ελλάδα.Γιατί να χαντακώνουμε τέτοιους επιστήμονες και να αναγκάζονται να βγαίνουν έξω, γτ κακά τα ψέματα του γ#@#ς τη ψυχολογία του άλλου.."Για στάσου ρε φίλε έχω φάει τη ζωή μου στο διάβασμα και πας και παίρνεις αυτον για λόγους συγγένειας?"

και μετά μας φταίνε οι άλλοι , οι πολιτικοι που ριζώνουν στις θέσεις τους, κλπ κλπ . Αφου είναι μια νοοτροπία που είναι στο αιμα του Έλληνα απο τα κατώτερα στρώματα μέχρι τα μεγάλα κεφάλια. Η νοτροπία του να "βολευτούμε" του να "μπουμε στο δημόσιο" .

Άδικο είχε ο Πρωθυπουργός όταν είπε : "κυβερνώ ενα διεφθαρμένο κράτος" ?
ή οταν είπε μο πάγκαλος : "μαζι τα φαγαμε" ? δλδ με τη νοοτροπια που έχουν όλοι οι έλληνες πολιτες : βόλεψε με σε μια θέση στο δημόσιο και θα σε ψηφίσω ;) Όλοι συνηπευθυνοι είμαστε...

Για να μη μιλήσω για περιπτώσεις καθηγητών που ΔΕΝ ειναι ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ κλπ κλπ . Γιατι αλλο να κατέχεις την επιστήμη σου και άλλο να είσαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!

Παρεκτράπηκα, αλλα τι να κάνω είμαι στη φάση της ηλικίας μου που τα βιώνω ολα αυτα οντας φοιτητής και πραγματικά τα έχω φάει στη μούρη. Μπήκα γεμάτος όνειρα στο πολυτεχνείο και μου τα γκρέμισαν όλα με το μπάχαλο που αντίκρυσα..

Μου δωσες την πάσα να κάνω μια ανάρτηση και να τα περιγράψω όλα αυτα..