Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2011, 20:10
από ALdaperan
Off topic:
Κάλιστα θα μπορούσα να σου πω οτι και απο "αυτους" τους πολιτικους δεν είναι όλοι ιδιοι!!! Συμφωνώ μαζί σου .. δε μειώνουν τους δικούς τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια τους και προκαλούν το κόσμο!!!

Εγω θα παραδεχόμουνα εναν αρχηγό κόματος (κυρίως απο τα δυο μεγάλα) να βγει και να πει : εσεις (ειτε ειστε απο το δικο μου κόμα είτε απο το αντιπαλο) είστε διεφθαρμενοι,κλέψατε,πέρνετε μίζες κλπ κλπ οπότε παίρνετε πόδι!!!

κανείς δε το κάνει,απο κανένα κόμα πολύ απλά γιατι όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους . Ακόμα και το ΚΚΕ που φαίνεται λαικό κομα..

Εγω πραγματικά απορώ!! Γιατί την βλέπω,τη βιώνω τη κατασταση αυτή μέσα απο τις παρατάξεις του παναπιστημίου. Βλέπω ποιοι είναι αυτοι που είναι μέλη των παρατάξεων. Όλα τα κοματόσκυλα που πρόσκειντε κοντά στους καθηγητές . Οι οποιοι τα πάνε καλά μαζι τους για να έχουν τη ψήφο τους κλπ κλπ

Αυτοι ειναι οι πολιτικοι..αυτοι όταν βγουν απο το πανεπιστήμιο γίνονται πολιτικοι. Αυτοι μας κυβερνούν!!

Λίγους φοιτητές θα δεις που είναι καλοί και συνηδητοποιημενοι να ασχολούνται με παρατάξεις και κοματικά, και αν ασχολουνται δεν ασχολουνται φανατικά γιατι γνωρίζουν τι παίζεται απο πίσω...

Και πραγματικά μου φαίνεται οφθαλμοφανέστατη η κοροιδία των πολιτικων και απορώ ποιοι τους ψηφίζουν. Ποιοι ειναι επιτέλους αυτοι που πάνε στις ομιλίες και κουνάνε αυτά τα σημαιάκια του κόματος και σφυρίζουν και ζητωκραυγάζουν το κόμα!!! Το κόμα που τους κόβει τους μισθους,χαντακώνει τους επιστημονες της, το κόμα που δε καταπολεμά τη διαφθορά αλλά ειναι βουτηγμένο το ίδιο σε αυτήν...