Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2011, 20:23
από MakisM1
Off topic:
Καθηγητες να διδαξουν τεχνολογια υπαρχουν πολλοι... ικανοι και ανικανοι...

Καθηγητες που θα σε μαθουν να σκεφτεσαι ειναι λιγοι... και δυστυχως φοιτητες που θελουν να μαθουν να σκεφτονται ειναι επισης λιγοι. Οι περισσοτεροι θελουν να μαθουν τις συνταγες στα γρηγορα και χωρις πολυ κοπο, να περασουν το μαθημα... οταν το περασουν και να παρουν το χαρτι... Ετσι ηταν και στην εποχη μου και τωρα (απ' ο,τι ακουω απο τους φιλους μου που ειναι καθηγητες σε ΑΕΙ). Δυστυχως...

Για τους επιτιμους που λες, δεν εχω γνωμη... ουτε μπορω να εχω... Σε ολους τους οργανισμους, το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να κουνησεις καποιον απο την καρεκλα του. Οταν εχει ριζωσει σ'αυτην... ;)

Edit: Μεχρι να ποσταρω, ειδα τα παραπανω...

Παρτε ακομη ενα πιο τρανταχτο:

Εδρα σε ΑΕΙ

Υποψηφιοι 3:

1) Καθηγητης απο Αμερικανικο Πανεπιστημιο full professor με PhD απο το Caltech, πανω απο 70 δημοσιευσεις σε refereed journals και ερευνα στο Los Alamos Laboratory.

2) Καθηγητης (αναπληρωτης) απο τοπικο ΑΕΙ με λιγοτερες απο 10 δημοσιευσεις

3) Λεκτορας (η κατι παρα πανω, δεν θυμαμαι) χωρις δημοσιευσεις, μονο διδακτορικο και την υποστηριξη του φοιτητικου κινηματος

Στον πρωτο γυρο, ερχονται 1-2-3. Στο τελευταιο γυρο (μεταξυ των 1&2) ερχονται 1-2 (δεδομενου οτι ο συνδικαλιστης ειχε αποσυρθει και οι ψηφοφοροι του ψηφισαν κατα συνειδησιν).

Συγχαρητηρια και κανονιζει το παιδι να παει στην Αμερικη να κλεισει το μαγαζι εκει.

Υποβαλλεται ενσταση απο τον 2 γιατι δεν δικαιολογησαν την ψηφο τους οι κατα συνειδησιν.

Γινεται νυχτα επαναληψη της ψηφοφοριας και εκλεγεται ο 2.

Ο 1 τους εστειλε ενα φασκελο!