Δημοσιεύτηκε: 20 Φεβ 2011, 04:00
από Star_Light
ALdaperan έγραψε:
μα αυτο θέλω να πω , οτι αν αποκτησει μεγαλυτερο μεριδιο το λινουξ απο τα αλλα λειτουργικα θα αντιστραφουν οι ρόλοι ... οι απειλές εναντια στο λινουξ θα ειναι μεγαλύτερες απο τα windows . Εγω αυτο τη φοβία θέλω να εκφράσω . Ξερω οτι αντικειμενικα ειναι πιο δύσκολο να προσβληθει το λινουξ αλλα οχι ακατόρθωτο . Αρα για τι ασφαλεια και σταθερότητα θα μιλαμε τότε..?

Τεσπα δε θέλω να κανω το δικηγορο του διαβολου ,ουτε να αμφισβητησω το λινουξ κλπ κλπ . Αλοιμονο και εγω θα ηθελα να το βλέπω να κατακτα ολο και περισσότερους χρήστες . Απλά ετσι εξεφρασα μια απορία για το μέλλον και πως θα μπορουσε να εξελιχθει...Δε συνεχιζω γιατι βγηκαμε οφφ

ΕΞαρταται την διανομη. Οσα χρονια και να περασουν... ορισμενες διανομες που δεν ειναι τοσο φιλικες στον χρηστη
δεν προκειται να κατακτηθουν ποτε. Οποτε αν τυχον ποτε ξενερωσεις επειδη ηρθε πολυς κοσμος σε καποια διανομη και γιναμε πολλοι και εχουμε θεματα ιων και παραγνωριζομαστε χαχαχα :P βαλε στο ντουαλ μποτ και μια 2η διανομη οχι τοσο φιλικη... το λινουξ θελει διαβασμα και ενασχοληση. Οι περισσοτεροι που εχουν αλλες δουλειες δεν ασχολουνται
και ορισμενοι πληροφορικαριοι απλα βαριουνται να το κανουν μεχρι να αναγκαστουν. Ειτε επειδη θα βλεπουν οτι το επιπεδο των γνωσεων τους δεν τους κανει μαχιμους... ειτε επειδη θα τους το ζητανε οι εταιρειες.

Τελος... δεν εχουν και τοση σημασια ολα αυτα που λεμε μιας και θα παραμεινει ανοιχτο το λογισμικο. Και καποιος ιος να βρεθει θα αντιμετωπισθει σχετικα γρηγορα.