Δημοσιεύτηκε: 25 Φεβ 2011, 10:42
από Epirotes
Th P έγραψε:
pros έγραψε:Αλλά γεγονός παραμένει ότι οι 50 ηλικιωμένοι έχουν ανάγκη τον οφθαλμίατρο και σήμερα πιθανόν δεν τον έχουν...

όχι πιθανώς, σίγουρα δέν τόν έχουν, όπως καί τόν παθολόγο, τόν καρδιολόγο καί πάει λέγοντας

... και κλαίγοντας :cry: :!: Η κατάσταση στο ΙΚΑ είναι κάπως τραγική :!: :problem: :wtf:
Th P έγραψε:[Δυστυχώς πλήρωσαν γιά να τούς έχουν αλλά όπως γράφω καί πιο πάνω η δημόσια υγεία έχει πεθάνει εδώ καί καιρό καί προσωπικά δέν βλέπω τρόπους πού μπορούν νά τήν επαναφέρουν

Όχι, δεν έχει πεθάνει, είναι απλά τραγική η κατάσταση ... ;)
Th P έγραψε:
Dimitris έγραψε:Μου φαίνεται ότι συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις την έννοια της παιδείας. Τι να κάνω κάποιον με όλα τα διπλώματα του κόσμου και τις πιο εξειδικευμένες γνώσεις όταν συμπεριφέρεται στους συνανθρώπους του σαν σκουπίδια; Και αντίθετα κάποιος που θέλει να μάθει μπορεί να διαπρέψει χωρίς να τελειώσει πανεπιστήμιο (ή σχολείο) για παράδειγμα M. Dell, H. Ford, S. Spielberg, C. Chanel, W. Disney κ.α.

Επειδή φαίνεται πώς η έννοια τής παιδείας είναι δύσκολη γιά να τήν κατανοήσω, γιά πές μου
ο ρόλος τού "δάσκαλου" περιορίζεται στήν "αλφαβήτα" καί τήν "προπαίδεια"?
γιατί οι "δάσκαλοι" πού είχα (πρίν αρκετά χρόνια, είμαι 46 ετών) μάς μάθαν κι άλλα.....

Φιλικά
Θανάσης Π.

Και μένα με μάθανε διάφορα οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μου ... ειδικά την κριτική σκέψη αντί της παπαγαλίας. Γερμανική παιδεία γι' όσους αναρωτήθηκαν ... ;) Η περίπτωση των απολίτιστων διπλωματούχων ή πτυχιούχων που συμπεριφέρονται απολίτιστα προς τους συνανθρώπους τους είναι μειοψηφία κατά την ταπεινή μου άποψη. Συνήθως η ανώτερη παιδεία συνεπάγεται και ανώτερους τρόπους. ;)