Δημοσιεύτηκε: 25 Φεβ 2011, 11:54
Epirotes έγραψε:χι, δεν έχει πεθάνει, είναι απλά τραγική η κατάσταση ...![]()
δυστυχώς έχει πεθάνει, το μνήμα δέν είχαμε φτιάξει καί το φτιάχνουμε τώρα (από λαμαρίνα όχι απο μάρμαρο λόγω μνημονίου)
δεχτήκαμε το φακελάκι σέ τέτοιο βαθμό πού το δίνουμε ακόμα καί πρίν να μα το ζητήσουν, (γιατί πώς αλλιώς θα γίνει η δουλειά.....)
καί λέμε καί ευχαριστώ από πάνω
το αλισβερίσι με φαρμακευτικές εταιρείες καί εταιρείες ιατρικών υλικών γενικά, είναι απίστευτο,
καί δέν μιλάω μόνο γιά τίς "χορηγείες" σε γιατρούς αλλά καί γιά τίς συναλλαγές με τήν κεντρική διοικητική καί πολιτική σκηνή όπου τά ποσά κάτω από το τραπέζι πιστεύω ότι στο σύνολο τους ξεπερνούν κατά πολύ το σκάνδαλο τής siemens
καί από τήν άλλη, νά τριγυρνούν ασθενοφόρα τή νύχτα σέ όλη τήν περιφέρεια ψάχνοντας για ελεύθερο κρεβάτι σε εντατική...
MakisM1 έγραψε:Αλλα ο φιλος παραπανω, οταν μιλαγε για την Παιδεια, δεν νομιζω οτι μιλαγε για την 'επισημη', 'κρατικη' (η και πανακριβη 'ιδιωτικη') παιδεια. Μιλαγε για την 'ανατροφη', την παιδεια που δινουμε εμεις σαν γονεις στα παιδια μας και που ειναι το πρωτιστο καθηκον μας σαν γονεις.
Αυτην την παιδεια εφαγε η τηλεοραση των ΜΜΕ, ο καθημερινος βιοπορισμος, η αδιαφορια, η ελειψη παιδειας σε μας τους γονεις (οποτε τι να μαθουμε εμεις στα παιδια μας;... Αμα εχεις μεγαλωσει στο γηπεδο, τι θα μαθει το παιδι σου;...).
Μάκη δέν έχουμε καμία σοβαρή διαφωνία με τόν Dimitris, ξέρω ότι μίλαγε γιά τήν μή επίσημη παιδεία
η ανατροφή ξεκινά απ` τό σπίτι καί σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνουμε τά παιδιά μας "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν"
ή δική μου ένσταση έγκειται στο τμήμα πού αφορά τήν "επίσημη" παιδεία στή διαμόρφωση χαρακτήρα καί προσωπικότητας, πού πάει από το κακό στο χειρότερο
καί δέν ωραιοποιώ τήν κατάσταση πού έζησα εγώ όπου "έπιπτε ράβδος"
αλλά το παιδί περνά 8 ώρες τήν ημέρα στο σχολείο καί κατά μέσο όρο 3-4 (σέ όλο το φάσμα τής εκπαίδευσης) σέ άλλες δραστηριότητες
ο "δάσκαλος" μπορεί να τού μάθει πράγματα στήν πράξη, πού εγώ μόνο σε θεωρητική βάση θα τού μιλήσω, όπως η συνεργασία καί η άμιλλα καί ο σεβασμός στούς συνεργάτες μας
τώρα γιά τό να μήν πετάει σκουπίδια όπου βρεί..........αυτονόητο
Φιλικά
Θανάσης Π.