Δημοσιεύτηκε: 10 Μαρ 2011, 14:44
από ALdaperan
Το συγκεκριμένο άρθρο με μια απλη αναζήτηση στο google θα το βρείτε σε δεκάδες site . Ισως και να είναι spamm αλλά εμένα ποιος μου εξασφαλίζει οτι δε θα γίνει πτώχευση αργά ή γρήγορα?

Έχετε να μου πείτε κανένα καλό επιχείρημα για να με πείσετε οτι δε θα πτωχεύσουμε? Γτ εγω έχω για το αντίθετο!! Όλες οι ενδείξεις οδηγουν εκει..

Τα δάνεια που έχουμε πάρει αρκούν ΜΟΝΟ για την εξόφληση των τόκων και ΟΧΙ του κεφαλαιου του χρέους . Για παράδειγμα αν εξετάσουμε το χρέος της Ελλάδας το 2015 και το συγκρίνουμε με το σημερινό θα είναι ακριβως το ίδιο!!

Εγω γνωρίζω οτι ολοι οι πολιτικοι,βουλευτες,μεγαλες βιομηχανιες έχουν τα λεφτα τους στο εξωτερικό!!! Γνωρίζω ότι ίσως ειναι παρατραβηγμένο το άρθρο αυτο αλλά δεν υπάρχουν επιχειρήματα για το αντίθετο (οτι δε θα χρεωκοπησουμε)

Με μια βολτα που εκανα στις τραπεζες για να δω τι κλίμα επικρατεί , καμια δε με διαβεβαιωσε οτι δεν θα την αποφύγουμε την χρεωκοπία !!! Να γνωρίζεται οτι υπάρχουν οφέλη απο τη χρεωκοπία μιας χώρας . Ισως την ΕΕ να μην την οφελει μια πιθανή χρεωκοπία αλλά ολόκληρο το χρηματοοικονομικό συστημα βασίζεται στα δάνεια και στο χρέος . Δεν υπάρχει "οικονομία" αν δεν υπάρχει το "χρέος" . Δεν θα υπάρξουν χρήματα-ρευστό αν δεν υπάρχει το χρεος-δανεια (δείτε το zeitgeist)

Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα !!!