Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρ 2011, 14:25
nickkefi έγραψε:mozart έγραψε:το θεμα ειναι οτι δεν συμφερει κανενα τα λινουξ να προχωρησουν γιατι εκτος απο τον απλο χρηστη κανενας αλλος δεν εχει κερδος, μη πω οτι στην ελλαδα αν τους πεις οτι το λινουξ πωλειται 500 ευρω θα μπουν περισσοτεροι στο πειρασμο να το αγορασουν.
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Άν όλοι χρησιμοποιούσαν linux, τα χρήματα θα ξοδεύονταν σε συντηρητές και προγραμματιστές και όχι σε λομπίστες, δημοσιογράφους και δικηγόρους. Είναι απλώς ένα διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο, που προάγει την καινοτομία.
εγω μιλησα για ρεαλιστικα πραγματα.
ποιον συμφερει να σου πουλησει ενα λαπτοπ με λινουξ.
την εταιρεια που βγαζει το λαπτοπ? οχι μιας και εχει κανει συμβολαιο με την μικροσοφτ με πολλα λεφτα
τον πωλητη που σου δινει το λαπτοπ? οχι γιατι και αυτος θελει να πουλησει και οχι να χαρισει λειτουργικο και μη μου πειτε πεφτει το κοστος αγορας γιατι ειδα τα προβατα στη tv που περιμεναν απο τις 5 το πρωι να παρουν το μαλακοipad με 900 ευρω.
εγω πιστευω οτι αν το fb βγαλει δικο του λειτουργικο που να τρεχει fb μονο θα το παρουν, ο κοσμος θελει ευκολια και προς τα κει κατευθυνετε και η google.
ενα 5% εχει το τριπακι της αναζητησης, αν απο αυτο το 1% ειναι λινουξ μια χαρα ειναι μιρασμενη η πιτα.
αν θελει να διαδοθει το λινουξ πρεπει να βγαλει ιντερφεις τυπου android, το μελλον ειναι εκει.
οπως τα κινητα πεθανανε τις φωτογραφικες μηχανες ετσι θα πεθανουν και τα pcia και πιστευω οτι θα εχει μεγαλο προβλημα και η microsoft αν δεν κινηθει γρηγορα