Δημοσιεύτηκε: 04 Απρ 2011, 16:50
από Atlantios
logari81 συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.

Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι πολιτικό. Μια συνάντηση με τον βουλευτή δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι ανήκουμε στον χώρο που αντιπροσωπεύει. Ούτε καν εγώ ο ίδιος που είμαι φίλος του. Αυτή την στιγμή έχουμε μια κυβέρνηση και αυτή κινεί τα νήματα, οφείλουμε να μιλήσουμε με τους αντιπροσώπους της. Αν υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που ενδιαφέρθηκαν για το ελεύθερο λογισμικό καλό θα ήταν να του το αναφέρουμε να έρθει σε επαφή μαζί τους ανεξάρτητα από τον χώρο που ανήκουν.

Ασφαλώς δεν είμαστε σύλλογος και δεν έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο κτλ. ίσως δεν έχουμε καν τους μηχανισμούς που μπορούν να προβάλλουν κάποιους ανθρώπους που μπορούν να μας αντιπροσωπεύσουν. Πιστεύω όμως ότι είμαστε μια ομάδα και ο καθένας που είναι μέλος της πέρα από την βοήθεια που δέχεται απ' το φόρουμ παραμένει ενεργός διότι πιστεύει σε κάποιες κοινές ιδέες. Υπάρχουν μέλη που ζουν στην Αθήνα και μπορούν να πάνε να τον συναντήσουν, να συζητήσουν μαζί του να του δώσουν κάποιο έντυπο υλικό και να αποχωρήσουν.

Σας νιώθω όλους εδώ μέσα φίλους μου για αυτό άλλωστε παραμένω μέλος, καιρό τώρα, σιωπηλά και πολλές φορές μην συμμετέχοντας, αλλά διαβάζοντας σε καθημερινή βάση τις αναρτήσεις.

Δεν θέλω να ζητήσω βοήθεια από ένα άλλο φόρουμ ή μια άλλη οργάνωση, εταιρία ή ότι άλλο μπορεί να είναι. Μπορούμε να του μιλήσουμε εμείς.

Επειδή είμαστε λίγοι ftso δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε για το ελεύθερο λογισμικό ας το κάνουν οι άλλοι που είναι πολλοί; Εμένα δεν μου κάνει το ίδιο, με συγχωρείς.