Δημοσιεύτηκε: 04 Απρ 2011, 16:58
Παιδιά, είναι απλά τα πράγματα.Ο Atlantios έχει επαγγελματική σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος έδειξε ένα αρχικό ενδιαφέρον για ένα θέμα το οποίο ο ίδιος δέν αντιλαμβάνεται ως πρόβλημα.Υποθέτω οτι κανένα βουλευτικό γραφείο δεν έχει πρόβλημα να έχει άδεια χρήσης Autocad , photoshop , Ms Office ή οποιουδήποτε άλλου λογισμικού χρησιμοποιεί κλειστά πρότυπα και μάλιστα θα την έχει με σοβαρή έκπτωση.Το πρόβλημα υπάρχει από την πλευρά των απλών χρηστών.Δέν γίνεται όμως να πάει ο οποιοσδήποτε μή έχων καμμία σχέση με τον χώρο να πάει να κάνει κουβέντα με έναν βουλευτή.Αυτό δείχνει έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης του θέματος.Όσον αφορά την κοινότητα του ΕΛ/ΛΑΚ , ο Atlantios σε αυτό το forum έχει πρόσβαση , σε αυτό το forum έκανε την πρόταση γιατί και ο ίδιος όπως και εγώ βλέπει πως εδώ υπάρχουν άτομα με (πολλές παραπάνω από αυτόν κι εμένα υποθέτω )γνώσεις και έστω και έμμεση επαγγελματική σχέση με τον χώρο των υπολογιστών.Εάν θεωρούμε το forum αναρμόδιο να συζητήσει για ένα τέτοιο θέμα , τότε καλώς , αλλά το να παραπέμπουμε τον Atlantio από τον Άννα στον Καϊάφα δέν είναι λύση .Είναι σαν να λέμε ''τράβα να βρείς τρόπο να μου λύσεις το πρόβλημα''.
Ελπίζω να μήν παρεξηγηθεί το ύφος μου καθώς σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ εριστικός (κάθε άλλο).Απλά πιστεύω πως μια τέτοια άτυπη κουβέντα θα μπορούσε να γίνει απαρχή για μία σοβαρότερη αντιμετώπιση του θέματος.
Ελπίζω να μήν παρεξηγηθεί το ύφος μου καθώς σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ εριστικός (κάθε άλλο).Απλά πιστεύω πως μια τέτοια άτυπη κουβέντα θα μπορούσε να γίνει απαρχή για μία σοβαρότερη αντιμετώπιση του θέματος.