Δημοσιεύτηκε: 04 Απρ 2011, 17:44
ftso έγραψε: μπορείς και εσύ ο ίδιος απο την στιγμή που είσαι μέλος της κοινότητας.
Δέν είναι το ίδιο.Ας πούμε ότι προσφέρομαι εγώ.Όντας υδραυλικός στο επάγγελμα και απόφοιτος λυκείου , εξ' ορισμού η γνώμη μου δεν έχει βαρύνουσα σημασία όποιο και αν είνα το επίπεδο των γνώσεών μου.Εξ' άλλου , αν είχα πρόσβαση σε έναν βουλευτή , λογικότερο είναι να συζητούσα για προβλήματα του δικού μου επαγγελματικού τομέα ο οποίος και με επηρρεάζει αμεσότερα ή για την οδική ασφάλεια για την οποία είμαι πολύ ειδικότερος από ότι στους υπολογιστές (κοίτα avatar).
Θα ήταν εξαιρετικό εάν κανονιζόταν μια τέτοια συνάντηση , αλλά θα έπρεπε να γίνει ή με μέλος από την ομάδα των συντονιστών του forum ή με κάποιο παλιό (χρονολογικά) μέλος ή με κάποιον που επηρρεάζεται πιό άμεσα από το θέμα , ώστε να ''δικαιούται να ομιλεί''.
Το forum απο τον λίγο καιρό που το παρακολουθώ βρίθει αξιόλογων ατόμων που θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας έναν τέτοιο διάλογο.Εάν θέλετε , τα υπόλοιπα μέλη για να συμμετέχουμε έστω και έμμεσα , μπορούμε να δηλώσουμε από τώρα την συνυποστήριξή μας με όποιον τρόπο αυτό είναι εφικτό.