Δημοσιεύτηκε: 05 Απρ 2011, 15:45
από s.dalas
Atlantios έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας,

Πρέπει πριν πω την άποψή μου να τονίσω ότι δεν θέλω να σας πείσω να τον ψηφίσετε να του μιλήσετε ζητάω. Μην με κάνετε να νιώθω ότι έκανα λάθος που έφερα αυτή την συζήτηση στο φόρουμ.

Στέλιο και Θανάση ξέρετε πόσο σας συμπαθώ και τους δύο αλλά ειλικρινά θέλετε να του βάλω όρους; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι θέλετε να του πω ή βάζεις ubuntu στον υπολογιστή σου ή δεν συζητάμε πάρα πέρα.

Μια χάρη σας ζητάω. Υπάρχει κάποιος με αρκετές γνώσεις πάνω στο ελεύθερο λογισμικό που θα μπει στον κόπο να τον ενημερώσει με εμένα δίπλα του; Έχετε να προτείνετε κάποιο υλικό που θα του δώσω να διαβάσει; Εσύ Θανάση που είσαι και γιατρός συνάδελφός του κατά κάποιο τρόπο, μπορείς να μιλήσεις μαζί του ή εσύ Στέλιο ή και οι δύο;

Φιλικά
Αντώνης

off topic: Ο βουλευτής τυχαίνει να είναι και γιατρός

Δεν είναι το θέμα οτι θα μπούνε όροι του στυλ ή βάζεις ή δε συζητάμε. Αλλά το λέω και επιμένω κατά το παλιό ρητό... "Εξω απο το χορό, πολλά τραγούδια λέμε". Αν δεν έχει κάτι να τους δείξει ή να πει οτι το χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος θα είναι άλλη μια αερολογία της βουλής. Με αυτό το σκεπτικό είπα οτι είναι βάση να έχει ubuntu στο μηχανάκι του και να ξέρει 5 πραγματάκια.

Θεωρητικά μπορεί να βρεθεί αρκετό υλικό που να γίνεται κατανοητή η φιλοσοφία του ΕΛ/ΛΑΚ και τα πλεονεκτήματα του, οι δυνατότητες του κτλ. Αντώνη δεν ξέρω αν θα είμαι ο κατάλληλος για να βρεθώ κατ ιδίαν μαζί του, αλλά στο να βοηθήσω να μαζέψουμε ουσιαστικό υλικό που ίσως βοηθήσει ευχαρίστως να το κάνω.