Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2011, 21:24
από xaris2335
simosx έγραψε:
xaris2335 έγραψε:οκ αν και δεν βλέπω που είναι το μεμπτό, δεν έβαλα κάποια γυμνή φωτό ;)

Ζήτησα να σβήσεις τη φωτογραφία και εσύ άφησες το σύνδεσμο, δήθεν ότι με strikethrough είναι εντάξει.
xaris2335 έγραψε:
sokoban4ever έγραψε:Κοιτάχτε πως γιορτάζει η google την 122ή επέτειο γέννησης του Τσάρλι τσάπλιν

έτσι έπρεπε να την γιορτάζει κατα την δική μου γνώμη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://funny.ph/wp-content/uploads/tdomf/694/Google-Ad-Pamela-Anderson.jpg

Είμαι στο φόρουμ από τις αρχές, και τέτοια συμπεριφορά συναντήσαμε μια ακόμα φορά, όπου το μέλος έφυγε.
Από τη πλευρά σου θα ήθελα να δω ότι ακολουθείς τις οδηγίες της συντονιστικής ομάδας.

Στο φόρουμ θέλουμε να παρέχουμε ένα φιλικό και θετικό περιβάλλον, όπου ο καθένας, ανεξάρτητηα από το φύλο ή την ηλικία, να μπορεί να συμμετέχει.
Από την πλευρά σου μπορεί να μην είναι κατανοητό, ωστόσο αρκεί να ακολουθείς τις οδηγίες της συντονιστικής ομάδας.

Θα ήθελα να δω άμεση διαγραφή της φωτογραφίας.
Διαφορετικά θα ξεκινήσει διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή σου από το φόρουμ.

Επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με ορισμένους εδώ μέσα, να προσέχουν πως μιλάνε γιατί δεν θα ανεχτώ τέτοιου ήδους συμπεριφορά.
ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ :wtf: :wtf: :wtf: :eh: :eh: :eh: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :-x :-x :-x :-x