Δημοσιεύτηκε: 18 Απρ 2011, 00:40
malos έγραψε:
Δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες στο σημείο εκείνο και δεν μπορώ να κάνω κάτι.
κι εγώ λοιπόν μπορώ να ισχυριστώ οτι δεν κανεις διάλογο αλλά γράφεις για να κερδίσεις εντυπώσεις.
malos έγραψε:
Οι υπόλοιπες απαντήσεις ασφαλώς και είναι ειρωνικές! Όταν κάποιος έχει τόσο δεδομένη την αλήθεια του εαυτού του ως απόλυτη αλήθεια, φιλτράρω με ειρωνία τους ισχυρισμούς του.
Σου ειπάνε να προσδιορίσεις μία λέξη ! Μία έννοια ! Εσύ συνειδητοποίησες ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Άρα δεν μπορεί να το κάνει κανένας ! Κι όποιος από δω και πέρα ισχυριστεί ότι μπορεί, αυτός αμπελοφιλοσοφεί! (Δεν ξέρω και πως ορίζεις την αμπελοφιλοσοφία).
θα παραδεκτώ ότι έκανα λάθος αν αναφερθείς συγκεκριμένα και προσδιορίσεις επώνυμα τι εννοείς με τον όρο σύστημα..
malos έγραψε:
Το άλλο πάλι με το p.m. τι είναι; Αφού το θέμα είναι ανοιχτό και μιλάμε εδώ.
το θέμα εδώ είναι η αντιμετώπιση των linuxάδων στα φόρουμ και όχι το status quo και τα γρανάζια του συστήματος..
kzlazy έγραψε: Θα ήθελα να σε δω αν ήσουν συγγραφέας, μουσικός ή έγραφες software (ή οτιδήποτε άλλο) και το έβλεπες να κυκλοφορεί σπασμένο γύρω γύρω, τότε να το υποστηρίζεις με θέρμη.
Προσωπικά έχω δώσει αφιλοκερδώς αρκετά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν επάνω τη στάμπα της πνευματικής ιδιοκτησίας μου.. τέλος πάντων, συγγραφείς, μουσικοί ή προγραμματιστές σύμφωνα με την παρούσα κατάσταση δεν απολαμβάνουν τα κέρδη του ιδρώτα τους. Αυτοί που απολαμβάνουν την "πνευματική ιδιοκτησία" αυτών των ανθρώπων είναι αρκετά άπληστοι ώστε ηθικά να αισθάνονται άνετοι με την αποζημίωση που τους δίνουν της τάξης του 10% - 15% (με τους προγραμματιστές τα πράγματα ειναι χειρότερα...) επι των κερδών που βγάζουν. Έτσι λοιπόν νιώθω κι εγώ ηθικά άνετος με το να χρησιμοποιώ για προσωπική (όχι επαγγελματική αν έχει για σένα σημασία) χρήση το προϊόν αυτό δωρεάν...
εάν θέλετε να συνεχίσουμε το διάλογο είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε καινούριο νήμα. εδώ πέρα είμαστε offtopic και δε θα συνεχίσω να απαντάω..