Δημοσιεύτηκε: 22 Απρ 2011, 00:58
από dim459
Έχω φτάσει σε μια ηλικία που δεν έχω πλέον καμιά διάθεση να καταβάλω την παραμικρή και οποιουδήποτε είδους προσπάθεια να πείσω τον οποιοδήποτε (εκτός από τα παιδιά μου) για οποιοδήποτε θέμα.
Συνεπεία των ανωτέρω είναι προφανές ότι σε καμία περίπτωση δε θα έμπαινα σε μια αντιπαράθεση linux-windows είτε σε forum είτε δια ζώσης (εντάξει, καμιά φορά τα παίρνω και το κάνω...).
Έχω απεριόριστη διάθεση να βοηθήσω τους πάντες στη χρήση linux με τις λίγες και όποιες γνώσεις έχω και μπορώ να αφιερώσω απεριόριστες ώρες στο να τους στήσω ένα σύστημα, να τους δείξω πως δουλεύει και να τους πω δύο τρία tips που θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη.
Αυτό όμως προϋποθέτει ότι ενδιαφέρονται, διότι η δική μου συμβολή σε αυτόν τον τομέα είναι να τους πληροφορήσω ότι υπάρχει εναλλακτική λύση, την οποία εγώ και αρκετοί άλλοι τυγχάνει να τη θεωρούμε καλύτερη. Μέχρι εκεί όμως. Αν υπάρχει ενδιαφέρον έχει καλώς.
Αν δεν υπάρχει (για τον οποιοδήποτε λόγο, άγνοια, συνήθεια, φοβία, δεσμεύσεις) δε θα χαλάσω και τη ζαχαρένια μου, μιας και δεν την έχω δει σταυροφόρος.
Δε σας λέω ότι η δική μου θεώρηση είναι απαραίτητα η σωστή, μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι θα σας σώσει από αρκετό εκνευρισμό και θα διασφαλίσει την ψυχική σας ηρεμία.
Θα σας πρότεινα να θυμάστε πάντα εκείνον τον τυπάκο στο <<Matrix>> που παρότι γνώριζε την αλήθεια είχε έλθει σε συμφωνία με τους πράκτορες να τον ξαναβάλλουν στην ενεργειακή κυψέλη με αντάλλαγμα την ψευδαίσθηση ότι ήταν πλούσιος και επιτυχημένος στην εικονική ψευδοζωή του.
Εμείς μπορεί να επιλέγουμε να είμαστε έξω από την κυψέλη, δε σημαίνει όμως απαραίτητα ότι έχουμε την αντοχή να είμαστε ο Neo.