Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2011, 04:21
Δεν πιστευω οτι τα παμε και πολυ καλα απο αυτοκριτικη.
Γιατι αν τα πηγαιναμε δεν θα βρισκομασταν στην θεση που βρισκομαστε τωρα.
ΣΚληρο αυτο που λεω και καπως αψυχο αλλα ετσι ειναι τα πραγματα .
Δεν φταινε μονο οι κυβερνησεις παιδια... και οι κυβερνησεις ελληνες ειναι
σαν και εμας. ΑΠο ελληνικες οικογενειες προηλθαν σε ελληνικα σχολεια εκαναν
τα πρωτα τους βηματα...και σε ελληνικα πανεπιστημια περατωσαν τις σπουδες τους
ελληνες φιλους ειχαν... σε μια ελληνικη κοινωνια ζουσαν. ΣΤο συγκεκριμενο φορουμ
κυκλοφορουν νοημονες ανθρωποι αλλα αμα δειτε σε αλλα φορουμς τι κυκλοφορει
θα καταλαβετε γιατι ειμαστε ετσι... επειδη οι νοημονες στην ελλαδα ειναι το 40-30%
και ολοι οι αλλοι ειναι μεν νοημονες αλλα με κακο τροπο , στην πονηρια στην προχειροδουλεια
και στην τεμπελια. Δεν βλεπουμε γυρω μας? Τον καθενα τον νοιαζει να πιασει μια θεση στο δημοσιο
να δουλευει 3 ωρες και να καθεται 20. Εμενα αν μου προτειναν θεση στο δημοσιο μπορει να πηγαινα
αλλα ταυτοχρονα δεν θα σταματουσα το διαβασμα και την δουλεια μου... αυτοι που ειναι δημοσιο
εχουν να ανανεωθουν απο τοτε που πηραν πτυχιο!!!! (Μπορει οχι ολοι , οι περισσοτεροι σιγουρα ομως)
Γιατι αν τα πηγαιναμε δεν θα βρισκομασταν στην θεση που βρισκομαστε τωρα.
ΣΚληρο αυτο που λεω και καπως αψυχο αλλα ετσι ειναι τα πραγματα .
Δεν φταινε μονο οι κυβερνησεις παιδια... και οι κυβερνησεις ελληνες ειναι
σαν και εμας. ΑΠο ελληνικες οικογενειες προηλθαν σε ελληνικα σχολεια εκαναν
τα πρωτα τους βηματα...και σε ελληνικα πανεπιστημια περατωσαν τις σπουδες τους
ελληνες φιλους ειχαν... σε μια ελληνικη κοινωνια ζουσαν. ΣΤο συγκεκριμενο φορουμ
κυκλοφορουν νοημονες ανθρωποι αλλα αμα δειτε σε αλλα φορουμς τι κυκλοφορει
θα καταλαβετε γιατι ειμαστε ετσι... επειδη οι νοημονες στην ελλαδα ειναι το 40-30%
και ολοι οι αλλοι ειναι μεν νοημονες αλλα με κακο τροπο , στην πονηρια στην προχειροδουλεια
και στην τεμπελια. Δεν βλεπουμε γυρω μας? Τον καθενα τον νοιαζει να πιασει μια θεση στο δημοσιο
να δουλευει 3 ωρες και να καθεται 20. Εμενα αν μου προτειναν θεση στο δημοσιο μπορει να πηγαινα
αλλα ταυτοχρονα δεν θα σταματουσα το διαβασμα και την δουλεια μου... αυτοι που ειναι δημοσιο
εχουν να ανανεωθουν απο τοτε που πηραν πτυχιο!!!! (Μπορει οχι ολοι , οι περισσοτεροι σιγουρα ομως)