Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2011, 02:30
xqtr έγραψε:
Κατανοω οτι οταν δεν εχεις δουλεια και ψαχνεις τα προς το ζειν ειναι αδυνατον να ενδιαφερεσε για οτιδηποτε αλλο. Δυστυχως, αυτοι που μας κυβερνουν εκει πονταρουν και τα εχουν καταφερει.
Ελπιζω μονο να μην υπονοεις οτι εχω την "ανεση" να κανω αναλυσεις κτλ... σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειμαι καθολου "ανετος", το αντιθετο.
OXI ενταξει δεν υπονοησα κατι για σενα!
Σαφως η συζητηση εχει παντα μεγαλη αξια διοτι μεσα απο αυτην παιρνεις πληροφοριες για τα παντα... απλα πλεον αρχιζω να γινομαι πιο πρακτικος στα παντα... !!!! Το πιστευεις οτι με την συζητηση και τα λογια μπορει ο αλλος να ξεσπασει και να μην κανει τιποτα μετα? Ακομη και αυτο εκμεταλευονται οι πολιτικοι σου λεει αστους να ξεθυμανουν λιγο και μετα παλι ολα οπως πριν. Ενω αμα μαζεψεις , μαζεψεις και δεν μιλησεις και απλα τους κανεις ενα καλο πατιρντι θα το θυμουνται περισσοτερο... φυσικα δεν μιλαω για λεηλασιες ουτε για αυτα που εγιναν τον δεκεβριο του 08 που δεν θα το ξεχασω ποτε ειχα βγει εξω με κατι φιλαρακια να πιουμε ενα ποτακι και με παιρνει τηλεφωνο ο πατερας μου και μου λεει καντην οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι αποψε θα γινει χαμος σκοτωσανε ενα παιδι . ΑΛλα μιλαω για ολοκληρωτικο φτυσιμο στις εκλογες... αυτο το 09 δεν το κανανε... γιατι εγω το εκανα δεν ψηφισα γιατι ηξερα τι θα επακολουθησει πες με καχυποπτο πες με προκατειλημενο ηξερα.