Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2008, 13:08
από tonyspanos
Γειά σας κι απο μένα!!! Με λένε Αντώνη, είμαι 19, σπουδάζω στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών εδώ στην Αθήνα.
Είμαι απο την Κάλυμνο, ασχολούμαι απο πολύ μικρός με τους υπολογιστές. Με το να είναι κι ο μπαμπάς πληροφορικάριος-μαθηματικός δεν είχα πρόβλημα από περιοδικά όπως RAM, Computer Για όλους, PC- magazine, PC-world (... τα όλα έχω απο το 1ο τεύχος!!!) και TOTAL XAKER (το αγαπημένο μου!!), απο υλικό υπολογιστή. Ξεκίνησα με DOS και Windows 3.1 σε Turbo-X 386sx. Μέχρι και πρόπερσι δούλευα μόνο σε windows (95, 98SE, XP Home, τώρα Vista)... Α' Λυκείου πήρα επιτέλους τον πρώτο πραγματικά δικό μου υπολογιστή με το χαρτζιλίκι μου, έναν Toshiba M40X-105. Η πρώτη μου επαφή με linux ήταν με το livecd των DSL (Damn Small Linux), ακολούθησαν κι άλλα livecd, αλλά η πραγματική πρώτη επαφή έγινε στα SUN Solaris της σχολής και ο έρωτας έγινε πριν από λίγες μέρες με το UBUNTU 8.04. Μέχρι τότε ήμουν μόνο θεωρία διαβάζοντας άρθρα και tutorials, φτιάχνοντας τα δικά μου απλοϊκά προγράμματα σε Γλωσσομάθεια.
Δεν είμαι και ο πιο σχετικός ούτε όμως και ο τελείως άσχετος... Στο μέλλον θέλω να πάρω έναν iMac αλλά από Αμερική γιατί εδώ μας κλέβουν...