Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2011, 01:07
από Qdata
Όντως έχουμε πολλές εγγραφές σε μια ημέρα και θα ήταν καλό να ξέρουμε πως έμαθαν για την κοινότητα μας.Έτσι θα ξέρουμε και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος προώθησης!Προσωπικά έμαθα για το Ubuntu όταν πείρα ένα laptop(μαθητικό από το κράτος) το οποίο είχε dual-boot Windows XP + Ubuntu 9.04.Φοβόμουν να μπω στα "γράμματα" που έλεγαν "Ubuntu 9.04" γιατί τότε ήμουν σε σημείο που μάθαινα τα windows και είχα στο μυαλό μου ένα εξωγήινο λειτουργικό σύστημα!Έκανα την μεγάλη κίνηση να μπω σε Ubuntu και ακόμα έχω το βίντεο με την πρώτη μου εκκίνηση από Ubuntu!Είχα καλή εντύπωση και αφού συνέχιζα να είμαι στα windows έκανα μια αναζήτηση όταν χρειάστηκα βοήθεια σε κάτι ασήμαντο και βρήκα για την κοινότητά μας από το Google!Αυτή ήταν μου με έκανε να ψάξω περισσότερο το θέμα και στο τέλος περνούσα κάθε μέρα μπροστά στον υπολογιστή ώστε να μαθαίνω καθημερινά νέα πράγματα!

Μέρες που έχω στο μυαλό μου:

• 3/Οκτωβρίου/2009 Παίρνω με το μαθητικό κουπόνι το notebook και μόλις βλέπω "Καλωσορίσατε στα Windows XP!"(ή κάτι τέτοιο) ρώτα "Τι είναι τα windows;".Τέτοιες άλλες πιο κουφές ερωτήσεις!
  • 6/Απριλίου/2010 - 00:34 το πρώτο μου boot σε Ubuntu 9.04!
  • 18/Ιουνίου/2010 - 19:40 εγγραφή και ανακάλυψη του φόρουμ και γενικότερα της Ελληνικής κοινότητας του Ubuntu!